Οι αγώνες των Γυναικών και των Αντρών του Παναιγιναϊκού, με Φιλοθέη Μαγούλας και Α.Ο.Κ. Νέας Σμύρνης.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 70-35 από την Φιλοθέη Μαγούλας γνώρισε την Κυριακή το Γυναικείο τμήμα του Παναιγιναϊκου για την 15η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα του νησιού εμφανίστηκε με παρά πολλές απουσίες, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να φανεί ανταγωνιστική σε κανένα σημείο του ματς. Από την άλλη, η δυνατή φέτος Φιλοθέη με απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι της δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται απολύτως δίκαιο. Από τον Παναιγιναϊκό διψήφιο αριθμό πόντων είχαν η Ηρακλεία Μπακομήτρου με 14 και 2 τρίποντα αλλά και Γκοτσούλια η οποία πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας 12 πόντους με 1 τρίποντο.


Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal







Τα δεκάλεπτα 11-21, 2-19, 10-11, 12-19.

Παναιγιναϊκός: Μπόγρη Μαρία, Μπακομήτρου Ηρακλεία 14 (2), Μπακομήτρου Ράνια 2, Μπίτσιου, Γκοτσούλια 12 (1), Λούβαρη 5 (1), Αναγνωστοπούλου, Φακίρη 4.

Προδομένος από δυνάμεις ο Παναιγιναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στην 2η της βαθμολογίας Νέα Σμύρνη, γνωρίζοντας την ήττα 81-60 για την 15η αγωνιστική της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νησιώτικη ομάδα για 33 λεπτά ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική, βάζοντας δύσκολα στον ΑΟΚ, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να εκμεταλλεύεται την κούραση των καλαθοσφαιριστών του Μάκη Παπαευθυμίου, και να φτάνει στην 10η της νίκη (3 ήττες) στο πρωτάθλημα. Στα αγωνιστικά, ο Παναιγιναϊκός ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι του κλειστού της Νέας Σμύρνης και βρέθηκε μπροστά με 19-18 στην λήξη της α’ περιόδου. Στην β’ περίοδο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τις λύσεις με αποτέλεσμα να προσπεράσουν με 41-37 μετά από 20 λεπτά αγώνα. Στο 4ο δεκάλεπτο οι νησιώτες συνέχισαν να βάζουν δύσκολα στους αντιπάλους, και μάλιστα βρέθηκαν στο 30 να προηγούνται με 58-56 (σκορ δεκαλέπτου (15-21). Από το 33ο όμως λεπτό οι δυνάμεις εγκατέλειψαν τους καλαθοσφαιριστές του Παναιγιναϊκού με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι με απίστευτο επιθετικό μονόλογο να πετύχουν 25 πόντους, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στους 2. Το τελικό 81-60 και όπως αυτό διαμορφώθηκε, αφήνει μια πικρία στις τάξεις των νησιωτών, οι οποίοι για ακόμα μια φορά έπεσαν θύμα της κούρασης, δείγμα της ελλιπέστατης προπόνησης, λόγω των γνωστών γηπεδικών προβλημάτων. Εκπληκτικός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Άγγελος Κάτσας με 27 πόντους, με τον Χαρτοφύλαξ να ακολουθεί με 10. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Παναιγιναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τους Γιάννη και Βαγγέλη Κάτσα, καθώς και τον Καραγιάννη.

Τα δεκάλεπτα 18-19, 23-18, 15-21, 25-2.

Παναιγιναϊκός (Παπαευθυμίου): Μαθιουδάκης 8, Μπρούστας, Χαρτοφύλαξ 10 (2), Κάτσας Σπύρος 8, Γαρυφάλλου, Κάτσας Άγγελος 27 (2), Γκούρι, Καλέμι 7 (1).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png