Α.Ε. Καλλιθέας-Παναιγιναϊκός 41-69. Για το πρωτάθλημα Μίνι της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Εντυπωσιακό πέρασμα του τμήματος mini του Παναιγιναϊκού από την Καλλιθέα το Σάββατο. Το συγκρότημα του νησιού επικράτησε 69-41 της Α.Ε. Καλλιθέας, για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Με πρώτο σκόρερ τον Λουκά Καλαμάκη (21π) αλλά και όλους τους συμπαίκτες του να βρίσκουν τον δρόμο για το καλάθι, ο Παναιγιναϊκός δεν δυσκολεύτηκε να φύγει με την νίκη, την οποία συνδύασε και με το θέαμα. Στα αγωνιστικά, από το 1ο κιόλας δεκάλεπτο οι νησιώτες έλεγξαν το ματς, και προηγήθηκαν με 21-10.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal






Στην β' περίοδο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί, αλλά η ήδη μεγάλη διαφορά στο σκορ, δεν τους το επέτρεψε. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα της Αίγινας μπροστά με 31-21, με την συνέχεια να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή για τον Παναιγιναϊκό. Με απόλυτο επιθετικό πλουραλισμό, οι κόκκινοι της Αίγινας μετέτρεψαν την συνέχεια σε μία τυπική διαδικασία, αφού το 30ο λεπτό τους βρήκε στο +23 (53-30). Στην δ΄περίοδο ο τεχνικός του συλλόγου Φίλιππος Τζίτζης έδωσε περισσότερο χρόνο στους μικρότερους ηλικιακά καλαθοσφαιριστές του, οι οποίοι έδειξαν αρκετά καλή διάθεση. Με σκορ δεκαλέπτου 16-11, ο Παναιγιναϊκός έφτασε στο τελικό 69-41 και σε μια ακόμα νίκη του στο πρωτάθλημα mini
 
Τα δεκάλεπτα 10-21, 11-10, 9-22, 11-16. 
 
Παναιγιναϊκός (Φ. Τζίτζης): Άρσος 1, Καλομοίρης 9, Πετρίτης 4, Καλαμάκης 21, Μακρογιάννης 6, Καλέας 8, Αλυφαντής 6, Γκρινέζος 9, Κουτσούκης 3, Κατσάμπαλης 2.
 
Δεν διεξήχθη τελικά ο αγώνας ανάμεσα στον Παναιγιναϊκό και τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης για το πρωτάθλημα Προμίνι. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή στο ανοικτό γήπεδο της Αίγινας, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να μην παρουσιάζεται. Τις τύχες του αγώνα έχει αναλάβει η διοργανώτρια αρχή της ΕΣΚΑΝΑ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png