Α.Ο. Βουλιαγμένης-Παναιγιναϊκός 65-56. Για την 17η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ.


Αν και εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ο Παναιγιναϊκός, δεν απέφυγε τελικά την ήττα από την Βουλιαγμένη η οποία επικράτησε με 65-56, σκορ το οποίο κρίθηκε το τελευταίο κυριολεκτικά 2λεπτο. Συγκεκριμένα, το σκορ από το 36ο λεπτό μέχρι και 1 λεπτό πριν το τέλος είχε μείνει στο 58-56, καθώς οι δυο ομάδες ήταν εκνευριστικά άστοχες. Στο τελευταίο λεπτό όμως, ένα απίστευτο σερί 7-0 των γηπεδούχων, έφερε το τελικό 65-56 και την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα από την ομάδα των Νοτίων Προαστίων. Οι γηπεδούχοι μπήκαν ελαφρώς καλύτερα στο παρκέ του Νέου Κλειστού της Βάρης, και προηγήθηκαν με 20-14. Το συγκρότημα του Μάκη Παπαευθυμίου προσπάθησε να φανεί πιο ανταγωνιστικό, με την ομάδα της Βουλιαγμένης όμως να κρατάει τα ηνία στο σκορ. Το 3ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους μπροστά με 35-29, με τους νησιώτες να πατούν γκάζι και να μειώνουν σε 48-53 μετά από 30 λεπτά αγώνα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal






Στην δ’ περίοδο ο Παναιγιναϊκός μπήκε με στόχο να μειώσει ακόμα την διαφορά και τα κατάφερε φτάνοντας στο -2 (56-58), 4 λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού. Στο σημείο όμως αυτό, η ομάδα της Αίγινας δεν ξαναβρήκε τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι, με το ίδιο σκορ να παραμένει μέχρι και το 39, καθώς και η ομάδα της Βουλιαγμένης ήταν απολύτως άστοχη. Στο τελευταίο όμως λεπτό τα πράγματα άλλαξαν προς το χειρότερο για τον Παναιγιναϊκό ο οποίος δέχθηκε ένα 7-0 σερί, με αποτέλεσμα το ηλεκτρονικό ταμπλό να γράψει το τελικό 65-56 για την Βουλιαγμένη η οποία έφτασε τις 11 νίκες (4 ήττες) στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην 1η 5αδα (26 βαθμούς) του πρωταθλήματος. Από την άλλη, αν και φανερά βελτιωμένος ο Παναιγιναϊκός γνώρισε την 11η ήττα του (3 νίκες) και βρίσκεται στην 10η θέση με 17 βαθμούς. Σίγουρα η ήττα αφήνει μια απογοήτευση στις τάξεις των νησιωτών, οι οποίοι όπως υποστήριξαν η έλλειψη τύχης και καθαρού μυαλού στα τελευταία λεπτά, στέρησαν από την ομάδα την διεκδίκηση της νίκης κόντρα σε έναν ομολογουμένως δύσκολο αντίπαλο. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει τον Προφήτη Ηλία.

Τα δεκάλεπτα 20-14, 15-15, 18-19, 12-8.

Παναιγιναϊκός (Παπαευθυμίου): Κάτσας Γιάννης, Κάτσας Βαγγέλης 2, Πατμανίδης 2, Χαρτοφύλαξ 4, Καρανδρέας 4, Μαθιουδάκης 15 (1), Κάτσας Σπύρος 3 (1), Καραγιάννης 7, Κάτσας Άγγελος 19, Καλέμι.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png