Οι αγώνες των τμημάτων υποδομής του Παναιγιναϊκού.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Στην 1η του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα υπέστη το τμήμα mini του Παναιγιναϊκού το Σάββατο. Η ομάδα της Αίγινας ηττήθηκε με 50-45 από την ΑΕ Ρέντη εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι στο οποίο παρατάχθηκε με 7 απουσίες. Στα αγωνιστικά, στο α’ δεκάλεπτο οι νησιώτες ήταν ελαφρώς καλύτεροι και προηγήθηκαν με 16-13. Δυστυχώς η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του νησιού, η οποία ουσιαστικά παραδόθηκε στις ορέξεις του νεαρού καλαθοσφαιριστή της Ένωσης Ρέντη Σκατσά, ο οποίος τελείωσε το ματς έχοντας 25 πόντους.

Με σκορ β’ περιόδου 18-8, οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά με 31-24, κρατώντας το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το τέλος, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των νησιωτών, οι οποίοι μείωσαν την τελική διαφορά στους -5 πόντους. Πέραν τις απουσίες και τον εξαιρετικό νεαρό Σκατσά, οι φιλοξενούμενοι είχαν να αντιμετωπίσουν και τον δικό τους εκνευρισμό του 3ου δεκαλέπτου, που στην ουσία τους στέρησε κάτι καλύτερο από το ματς. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται τον αήττητο Διογένη Φρεαττύδας στο ντέρμπι, με στόχο την νίκη που θα φέρει την ομάδα του νησιού στην 1η θέση.

Τα δεκάλεπτα 13-16, 18-8, 11-6, 8-15.

Παναιγιναϊκός (Τζίτζης): Καλομοίρης 10, Καλαμάκης 17, Μακρογιάννης 4, Πετρίτης 4, Κουτσούκης, Βατικιώτης, Γκρινέζος 8, Παπαδόπουλος, Μετούσι, Κατσάμπαλης 2.

Εντός έδρας ήττα από τον ισχυρό Πανιώνιο για το τμήμα προμίνι του Παναιγιναϊκου για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Οι κυανέρυθροι σε μια παράσταση για έναν ρόλο επικράτησαν εύκολα με 63-28, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του απόλυτου φαβορί. Ο αγώνας του ανοικτού της Αίγινας δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική καθώς ο ιστορικός ο οποίος διαθέτει ένα αξιοζήλευτο τμήμα, κυριάρχησε στις 4 γραμμές του γηπέδου. Στην αντίπερα όχθη, οι νεαροί καλαθοσφαιριστές του Παναιγιναϊκού προσπάθησαν για το καλύτερο, έχοντας γενικά καλή παρουσία στον ματς.

Τα δεκάλεπτα 2-10, 5-13, 8-18, 13-22.

Παναιγιναϊκός (Τζίτζης): Άρσος 7, Μακρογιάννης 12, Χατζηκωνσταντίνου, Κατσάμπαλης 2, Παπαδόπουλος, Κουτσούκης 1, Πιπίνης 2, Αξιώτης, Κορναράκης, Πλέπι, Κουτσούκης 4, Χατζηδημητρίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png