Παναιγιναϊκός-Ο.Κ. Ελευσίνας 85-64. Για την 22η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ. Νίκη και για το mini επί του Άρη Νίκαιας.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την 2η συνεχόμενη και 5η συνολικά νίκη του στο πρωτάθλημα της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ πανηγυρίζει από το βράδυ της Δευτέρας ο Παναιγιναϊκός. Η ομάδα της Αίγινας επικράτησε του ΟΚ Ελευσίνας με 85-64 για την 22η αγωνιστική, μετά από μια μεστή εμφάνιση. Το συγκρότημα του Μάκη Παπαευθυμίου έχοντας πολυφωνία στο σκοράρισμα, κατάφερε να μετατρέψει το υποτιθέμενο ντέρμπι σε έναν υγιεινό περίπατο, και να φτάσει τις 5 νίκες (13 ήττες) στο πρωτάθλημα της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ. Από το 1ο κιόλας λεπτό φάνηκαν οι διαθέσεις των καλαθοσφαιριστών του Παναιγιναϊκού στο παρκέ του κλειστού της Ελευσίνας, με την α’ περίοδο να τους φέρνει μπροστά με 25-17.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal






Ίδια σχεδόν εικόνα και στο β’ δεκάλεπτο, με τον Παναιγιναϊκό πάντως να μην εμφανίζεται τόσο καλός αμυντικά όσο επιθετικά, με το ημίχρονο όμως να τον φέρνει μπροστά με 49-39. Στην γ’ περίοδο τα πράγματα ξεκαθάρισαν για τους δυο αντιπάλους, καθώς ο μεν Παναιγιναϊκός συνέχισε τον εκπληκτικό του ρυθμό στην επίθεση, με την ομάδα της Ελευσίνας να μη μπορεί να βρει τους διαδρόμους προς το αντίπαλο καλάθι. Με σκορ 19-12 η νησιώτες προηγήθηκαν με 68-51, με την δ’ περίοδο να είναι τυπική. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε κάπως, και με τις δυο ομάδες να σκέφτονται το επόμενο παιχνίδι, ο Παναιγιναϊκός έφτασε σβηστά στο τελικό 85-64, μια διαφορά η οποία αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα των δυο ομάδων στο στολίδι της Ελευσίνας. Πρώτος σκόρερ των κυανόλευκων ο Σπύρος Κάτσας με 23 πόντους με 4 εύστοχα τρίποντα. Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Μαθιουδάκης ο οποίος πέτυχε 20 πόντους με 1 τρίποντο, με τον νεαρό Άγγελο Κάτσα να προσθέτει 17 με 1 τρίποντο. Τέλος, κυρίαρχος των αιθέρων για ακόμα ένα ματς ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής του Παναιγιναϊκού Δημήτρης Καρανδρέας, ο οποίος σημείωσε νταμπλ νταμπλ με 14 πόντους και 15 ριμπάουντ. Από την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής έλειπαν οι Πατμανίδης και Βαγγέλης Κάτσας. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει τον Κεραυνό Βάρης.

Τα δεκάλεπτα 25-17, 24-22, 19-12, 17-13.

Παναιγιναϊκός (Παπαευθυμίου): Γιάννης Κάτσας 5, Μαθιουδάκης 20 (1), Καραγιάννης 6, Καρανδρέας 14 (1τρ. 15ρ.), Καλέμι 2, Σπύρος Κάτσας 23 (4), Άγγελος Κάτσας 17 (1), Γαρυφάλλου, Γκούρι.

Άνετη νίκη για το τμήμα μίνι του Παναιγιναϊκού επί του Άρη Νίκαιας για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Το συγκρότημα του Φιλίππου Τζίτζη επικράτησε με το εμφαντικό 67-26 μετά από σπουδαία εμφάνιση. Με τον Καλαμάκη να τελειώνει το ματς έχοντας 19 πόντους και άξιους συμπαραστάτες τους Καλομοίρη (17π) και Πετρίτη Σπύρο (12π), ο Παναιγιναϊκός δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία, φεύγοντας με το άνετο διπλό από την Νίκαια. Απόλυτα ευχαριστημένοι οι άνθρωποι του νησιώτικου συλλόγου, καθώς πέραν από την ουσία οι νεαροί καλαθοσφαιριστές προσέφεραν και θέαμα.
Τε δεκάλεπτα 4-22, 10-7, 6-22, 6-16.

Παναιγιναϊκός (Τζίτζης): Βατικιώτης, Καλομοίρης 17, Τζούτζι, Καλαμάκης 19 (1), Μακρογιάννης 4, Πετρίτης Σ. 12, Καλέας 2, Αλυφαντής 6, Πετρίτης Δ, Τζίτζης, Γκρινέζος 5, Κατσάμπαλης 4.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png