Γιορτή για την ολοκλήρωση του 6ου Summer Basket Camp του Α.Ο.Α. Σαρωνικός.


Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την ολοκλήρωση του επιτυχημένου 6ου Summer Basket Camp, που διοργάνωσε ο Α.Ο.Α. Σαρωνικός. Ο κ. Γιάννης Ρετσίνας μιλώντας στο Aegina Portal ευχαρίστησε τους γονείς, τους μικρούς αθλητές και βέβαια τους προπονητές Θωμά Σκληρό, Νίκο Στρίγκο και Άγγελο Καραγιαννίδη.

Επίσης ευχαρίστησε τους χορηγούς, που είναι πάντα αρωγοί στις προσπάθειες της ομάδας. "Ελπίζω, να δούμε όσα παιδιά είναι εδώ την Αίγινα, να συνεχίσουν να έρχονται και να τα έχουμε κοντά μας και το χειμώνα. Ο Σαρωνικός από την στιγμή που δεν έχει ανδρικό τμήμα, είναι στις προθέσεις του να επενδύσει στις ακαδημίες, στα μικρά παιδιά, στην εκμάθηση του ωραίου αυτού αθλήματος με καλούς προπονητές και να δίνουμε ότι καλύτερο μπορούμε", είπε ο κ. Ρετσίνας.

Στο Aegina Portal μίλησαν επίσης οι προπονητές κύριοι Θωμάς Σκληρός και Νίκος Στρίγκος, που αναφέρθηκαν στις εντυπώσεις τους, ευχαρίστησαν όσους βοήθησαν και ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι στα παιδιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png