Διογένης Φρεαττύδας-Α.Ο.Α Σαρωνικός 32-39. Για την 1η αγωνιστική των εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πρεμιέρα με το δεξί για το εφηβικό τμήμα του Σαρωνικού στο μπάσκετ, ο οποίος επικράτησε με 39-32 του Διογένη στην Φρεαττύδα για την 1η αγωνιστική της Γ' Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ. Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές του Θωμά Σκληρού ξεκίνησαν κάπως νωθρά το ματς, με το 1ο δεκάλεπτο να τους βρίσκει πάντως στο 6-6. Στο 2ο δεκάλεπτο οι μπλε του νησιού έλεγξαν τα ριμπάουντ, και σε συνδυασμό τις καλύτερες επιλογές στην επίθεση, προηγήθηκαν 18-15.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal






Στην 3η περίοδο η ομάδα του Διογένη βελτίωσε κάπως το παιχνίδι της, με την συμπλήρωση όμως των 30 λεπτών να βρίσκει προηγούμενο τον Σαρωνικό, με το ισχνό 27-25. Ένα ξέσπασμα όμως των νησιωτών στην τελευταία περίοδο, ήταν αρκετό ώστε να έρθει στο νησί το ροζ φύλλο αγώνα, με την ομάδα του Σαρωνικού να κερδίζει το ματς με 39-32, σε ένα κατά γενική ομολογία μέτριο παιχνίδι και από τους δύο αντιπάλους. Στα θετικά των νεαρών καλαθοσφαιριστών της Αίγινας πέραν της νίκης, το αγωνιστικό πάθος αλλά και τεράστια συγκέντρωση όταν το ματς βρισκόταν σε κρίσιμο σημείο. Οι άνθρωποι του Σαρωνικού αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, έκαναν λόγο για πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, παρ' όλα αυτά οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. 'Να παραμείνουμε μια ομάδα ενωμένη και να προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας'. Τα δεκάλεπτα 6-6, 9-12, 10-9, 7-12.

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Σκληρός): Ρουμπάς, Κρητικός, Μαρμαρινός, Ζαχαρίου 8, Κατσούλης, Κανάκης 9, Πασχάλης 7, Μαρίνης 15.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png