Παναιγιναϊκός-Προφήτης Ηλίας 42-49. Για την 1η αγωνιστική των παίδων της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την εντός ήττα με 49-42 από τον Προφήτη Ηλία γνώρισε το πρωί του Σαββάτου το παιδικό τμήμα του Παναιγιναϊκού, με τους ανθρώπους πάντως του νησιώτικου συλλόγου να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία. Συγκεκριμένα, και πάντα σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παναιγιναϊκού, καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού υπήρξαν πολλά φάουλ υπέρ των νησιωτών, τα οποία δεν καταλογίστηκαν. Το παιχνίδι των φιλοξενούμενων ήταν αρκετά δυνατό και σε αρκετές περιπτώσεις σκληρό, και όπως δήλωσε ο Φίλιππος Τζίτζης, οι νεαροί καλαθοσφαιριστές του Παναιγιναϊκού Καλαμάκης και Μαρίνος τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, με την συμμετοχή τους στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας να κρίνεται αμφίβολη.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal






Στα αγωνιστικά τώρα, η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Γ' Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ, ξεκίνησε με τους γηπεδούχους του Φίλιππου Τζίτζη να προηγούνται με 9-4. Στο 2ο δεκάλεπτο οι κυανέρυθροι του Προφήτη Ηλία ανέβασαν την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει στην σχεδόν ισορροπία (15-14). Στην 3η περίοδο το ντέρμπι συνεχίστηκε, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν στο τέλος το προβάδισμα, και να κλείνουν το δεκάλεπτο προηγούμενοι με 33-30. Η αρχή της 4ης και τελευταίας περιόδου βρήκε τον Παναιγιναϊκό και πάλι μπροστά στο σκορ, αλλά δυστυχώς προς το τέλος, οι νεαροί παίκτες του νησιού προδομένοι από την κούραση, υπέπεσαν σε αρκετά λάθη τα οποία σε συνδυασμό με τις λανθασμένες αποφάσεις της διαιτησίας σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους της ομάδας, δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, με την πειραιώτικη ομάδα να φεύγει από το ανοικτό της Αίγινας, με το σπουδαίο διπλό. Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, έμεινε ο Φίλιππος Τζίτζης, ο οποίος όπως είπε χαρακτηριστικά, 'είμαστε μια νέα ομάδα με 2-3 πιο έμπειρα παιδιά, προσπαθώντας να δουλέψουμε πιο εντατικά ώστε να γίνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα των παίδων'. Τα δεκάλεπτα 9-4, 6-10, 15-19, 12-16.
Παναιγιναϊκός (Τζίτζης): Πετρίτης, Μακρογιάννης, Μαρίνος 16 (1), Γκαρής, Στρατηγός 3, Καλομοίρης 9, Κορναράκης, Καλαμάκης 3 (1), Γκρινέζος, Λέκκας 2, Καφούρος, Σοφικίτης 9, Αλυφαντής, Καλέας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png