Α.Ο.Α. Σαρωνικός-Προφήτης Ηλίας 49-51. Για την 5η αγωνιστική των εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 51-49 από τον Προφήτη Ηλία γνώρισε το πρωί της Κυριακής το εφηβικό τμήμα του Σαρωνικού για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Το συγκρότημα του coach Σκληρού αν και ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση του ανοικτού της Αίγινας, προδόθηκε στην συνέχεια από την κούραση, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την εντός έδρας ήττα. Στο α’ δεκάλεπτο ο Σαρωνικός ήταν εξαιρετικός με πολυφωνία στο σκοράρισμα και απόλυτη συνοχή στην άμυνα. Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν 21-10, με τους κυανέρυθρους να δείχνουν εντελώς έξω από τα νερά τους. Η εικόνα του αγώνα έδειχνε να αλλάζει στην συνέχεια, αφού οι φιλοξενούμενοι έδειξαν βελτιωμένοι τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Με σκορ δεκαλέπτου 16-8, ο Προφήτης Ηλίας επανήλθε στο ματς, με την συνέχεια να είναι μια πραγματικά αμφίρροπη αναμέτρηση.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Η γ’ περίοδος έκλεισε στο 37-36 για την ομάδα του Σαρωνικού, με τους Πειραιώτες να εκμεταλλεύονται στην συνέχεια την κούραση των νησιωτών, και με σκορ δεκαλέπτου 15-12 να φτάνουν στην νίκη με 51-49. Ένα ομολογουμένως σημαντικό διπλό για την ομάδα του Προφήτη Ηλία, σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Πρώτος σκόρερ των νησιωτών ο Μαρίνης με 17π, για να ακολουθήσουν οι Ζαχαρίου και Κανάκης, οι οποίοι τελείωσαν το ματς στους 10 πόντους ο καθένας. Οι εντυπώσεις παρά την ήττα ήταν θετικές για τους ανθρώπους του νησιωτικού συλλόγου, οι οποίοι έκαναν λόγο για βελτίωση σε αρκετούς τομείς στο παιχνίδι τους. ‘Συνεχίζουμε την προσπάθεια με στόχο να μην επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη και η εικόνα της ομάδας να είναι καλύτερη από βδομάδα σε βδομάδα’, τα λόγια του έμπειρου προπονητή του Σαρωνικού. Τα δεκάλεπτα 21-10, 8-16, 8-10, 12-15.

Α.Ο. Σαρωνικός (Σκληρός): Ρουμπάς 7, Ζαχαρίου 10 (2), Κανάκης 10 (2), Πασχάλης 5 (1), Κρητικός, Μαρίνης 17 (1).
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png