Α.Ο.Α. Σαρωνικός-Φοίνικας Πειραιά 41-69. Για την 9η αγωνιστική των εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Την ήττα με 41-69 από τον σαφώς ανώτερο Φοίνικα Πειραιά γνώρισε το Σάββατο το πρωί ο Σαρωνικός, για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΣΚΑΝΑ. Ο αγώνας του ανοικτού της Αίγινας δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς ο Φοίνικας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τόσο την αγωνιστική του ποιότητα όσο και τα πολλά λάθη των νησιωτών στον αγώνα και τα εξίσου πολλά χαμένα ριμπάουντ. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, τα πολλά χαμένα ριμπάουντ δίνουν την ευκαιρία στον αντίπαλο νέες επιθέσεις, με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι διαθέτουν έτσι και αλλιώς ένα εξαιρετικό σύνολο, να φτάνουν σε μια άνετη επικράτηση.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Τα πάντα έδειξαν να ξεκαθαρίζουν από την αρχή του ματς, με τους κυανόλευκους του Πειραιά να προηγούνται μετά από 10 λεπτά με 23-9. Στην β’ περίοδο οι γηπεδούχοι έδειξαν μερική βελτίωση, η οποία όμως δεν ήταν αρκετή ώστε να πλησιάσουν στο σκορ, το οποίο στο ημίχρονο ήταν 38-21 για τον Φοίνικα. Στο 3ο δεκάλεπτο και ενώ τα πάντα είχαν ξεκαθαρίσει, η ομάδα του Φοίνικα συνέχισε παρ' όλα αυτά να κυριαρχεί και με σκορ δεκαλέπτου 26-7, πήγε την διαφορά στους +36 (64-28), με την συνέχεια να είναι τυπική. Στο 4ο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έριξαν τον ρυθμό τους, με αποτέλεσμα οι μπλε του νησιού να κατεβάσουν την διαφορά στους -28, με το τελικό σκορ να είναι 69-41 για την ομάδα του Φοίνικα. Πρώτος σκόρερ των νησιωτών ο Δημήτρης Μαρίνης με 26π.
Τα δεκάλεπτα 9-23, 12-15, 7-26, 13-5.

Α.Ο.Α Σαρωνικός (Καραγιαννίδης): Ρουμπάς, Ζαχαρίου 7 (1), Κανάκης 8, Κρητικός, Κατσούλης, Πασχάλης, Μαρίνης 26.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png