Προφήτης Ηλίας-Α.Ο.Α. Σαρωνικός 59-51. Για την 14η αγωνιστική της Γ' Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 59-51 από τον Προφήτη Ηλία γνώρισε το Σάββατο ο Σαρωνικός, για την 14η αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας των εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ. Παρά την ήττα στο ανοιχτό γήπεδο του Προφήτη Ηλία, οι άνθρωποι του νησιωτικού συλλόγου έμειναν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των νεαρών καλαθοσφαιριστών, οι οποίοι πάτησαν ξανά αγωνιστικό χώρο για επίσημο ματς, μετά από σχεδόν 45 μέρες (αναβολές αγώνων και διακοπή λόγω εορτών).

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στα του παιχνιδιού τώρα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν στο δεκάλεπτο με 16-12. Στην 2η περίοδο οι Πειραιώτες εμφανίστηκαν πιο βελτιωμένοι επιθετικά και αμυντικά, και με σκορ 19-13, πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι με 31-29. Στην 3η περίοδο το ντέρμπι συνεχίστηκε, με τους δυο να εξακολουθούν να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Με σκορ 10-8 για τον Σαρωνικό, το παιχνίδι πήγε στην απόλυτη ισορροπία (39-39), μετά από 30 λεπτά. Στην 4η όμως περίοδο τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τους μπλε της Αίγινας, καθώς οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι κυρίως την κούραση των νησιωτών ξέφυγαν, με αποτέλεσμα να φτάσουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα, με το τελικό σκορ να είναι 59-51. Στους σκόρερ, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Μαρίνης ο οποίος τελείωσε τον αγώνα έχοντας 30 πόντους.

Τα δεκάλεπτα 12-16, 19-13, 8-10, 20-12.

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Σκληρός): Ρουμπάς 8, Ζαχαρίου 5, Κρητικός 2, Κατσούλης 2, Πασχάλης 4 (1), Μαρίνης 30.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png