Κοινές προσπάθειες και αμοιβαίες πρωτοβουλίες των Α.Ο.Α. Σαρωνικός και Α.Ο.Π. Παναιγιναϊκός στο μπάσκετ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ένα Δελτίο Τύπου το οποίο δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις των ανθρώπων που ασχολούνται ενεργά με τα δύο σωματεία του μπάσκετ στην Αίγινα (Α.Ο.Α. Σαρωνικός και Α.Ο.Π. Παναιγιναϊκός) για προσπάθεια σταδιακής σύμπραξης, εξέδωσε ο Α.Ο.Α. Σαρωνικός με αφορμή τόσο για το Basketball Camp που διοργανώνει με επιτυχία κάθε χρόνο, όσο και για το 3on3 που έχει γίνει πλέον θεσμός από τον Παναιγιναϊκό.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΣυγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου του νησιώτικου συλλόγου αναφέρει τα εξής: "Με από κοινού συναίνεση, τα αθλητικά σωματεία Α.Ο. Σαρωνικός Αίγινας και  ΑΟΠ Παναγαιναΐκος, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την υγιή ανάπτυξη του αθλήματος μπάσκετ  στο νησί μας,  αποφάσισαν την προσπάθεια σταδιακής σύμπραξης στα τμήματα καλαθοσφαίρισης βάζοντας έτσι τις βάσεις για την δημιουργία μίας ενιαίας μπασκετικής  ομάδας στην Αίγινα.

Το έναυσμα δίνεται  με την διοργάνωση του 7ου συνεχόμενου καλοκαιρινού Basketball Camp 2019 από 15 έως και 26 Ιουλίου από τον  Α.Ο. Σαρωνικός Αίγινας  με την υποστήριξη του ΑΟΠ Παναγαιναΐκος  και συνεχίζεται με την διοργάνωση του 5ου κατά σειρά Τουρνουά 3on3 στις 9,10 και 11 Αυγούστου από τον ΑΟΠ Παναγαιναΐκος με την υποστήριξη του Α.Ο. Α.Ο.Α. Σαρωνικός. Το Δ.Σ. του Α.Ο. Α.Ο.Α. Σαρωνικός.