Ξεκινά σήμερα το 6o τουρνουά 3on3 του Παναϊγιναικού. Θα λάβουν μέρος 6 αθλητές της Α1.


Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή το 6o τουρνουά 3on3 του Παναϊγιναικο. Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος περισσότερες από πολλές ομάδες, χωρισμένες σε ηλικιακά γκρουπ. Με την ευκαιρία της έναρξης του τουρνουά στο Aegina Portal μίλησε ο Φίλιππος Τζίτζης πρόεδρος της ομάδας, που παρουσίασε όλες πληροφορίες για το τριήμερο που ξεκίνησε εδώ και λίγες ώρες και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, προσφέροντας ξεχωριστές μπασκετικές εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους!

Και βέβαια αυτό αθλητικό event που έχει γίνει θεσμός για το νησί, θα προσφέρει και φέτος εκπλήξεις και πολύ θέαμα, καθώς σε αυτό θα πάρουν μέρος 6 αθλητές της Α1, που θα ανεβάσουν στα ύψη το ενδιαφέρον για τον μεγάλο τελικό. Ο Φίλιππος Τζίτζης ευχαρίστησε όλους όσους βοηθούν στην διοργάνωση και στην επιτυχία αυτού του τουρνουά και ειδικά τον προπονητή Μιχάλη Καλαβρό, τον επιχειρηματία Στέλιο Λαμπαδάριο και την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού. Τέλος, κάλεσε όλους τους φίλους του μπάσκετ να το παρακολουθήσουν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png