Το αγωνιστικό διήμερο 19 και 20 Οκτωβρίου, των τμημάτων υποδομών του Παναιγιναϊκού.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των τμημάτων υποδομής του Παναιγιναϊκού το Σαββατοκύριακο στα αντίστοιχα πρωταθλήματα παίδων και εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ. Αναλυτικά, για το παιδικό πρωτάθλημα και την 3η αγωνιστική, ο Παναιγιναϊκός επικράτησε άνετα του Διογένη στην Φρεαττύδα με σκορ 72-43. Στα αγωνιστικά, μετά από ένα κακό α’ δεκάλεπτο στο οποίο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 10-6, οι νεαροί καλαθοσφαιριστές του νησιού ήταν καταιγιστικοί, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσουν πλήρως του αντιπάλου σε άμυνα και επίθεση.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Με σκορ β’ περιόδου 26-6, οι νησιώτες πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι με 32-16, με την συνέχεια να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Διψήφιο αριθμό πόντων είχαν οι Καλαμάκης, Καλομοίρης και Ρουμπάς, οι οποίοι πέτυχαν από 21, 20 και 16 πόντους αντίστοιχα. Τις εντυπώσεις πάντως ‘έκλεψε’ ο 9χρονος Γιώργος Τζίτζης (γιος του προέδρου του Παναιγιναϊκού Φίλιππου Τζίτζη), ο οποίος πέτυχε τους πρώτους του πόντους (2π) σε επίσημο ματς στην καριέρα του. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός θα φιλοξενήσει τον Πορφύρα.
Τα δεκάλεπτα 10-6, 6-26, 10-21, 13-19.

Παναιγιναϊκός (Τζίτζης): Καλαμάκης 21, Πετρίτης 4, Καλομοίρης 20, Συμμεωνάκης, Λορέντζος 2, Παντοφλίδης, Ρουμπάς 16 (1), Γκαρής 3 (1), Γκρινέζος 4, Λατσούνης, Γελαδάκης, Τζίτζης 2.

Αντίθετα με το παιδικό το εφηβικό δεν τα κατάφερε, καθώς ηττήθηκε με 69-47 από τον δυνατό Ατρόμητο Πειραιά εκτός έδρας. Οι νησιώτες αγωνίστηκαν με δύο σημαντικά προβλήματα Συγκεκριμένα, ο Βουλγαράκης ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εθνικό, αν και βρισκόταν στον πάγκο, δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει, ενώ ο νεαρός Καλαμάκης τραυματίστηκε στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να δει το υπόλοιπο του ματς από τον πάγκο. Παρά το καλό σε γενικές γραμμές ξεκίνημα (13-11) στην α' περίοδο, μια καθίζηση στο β' δεκάλεπτο (2-19), έφερε τον Ατρόμητο σε θέση ισχύος με τον Παναιγιναϊκό να προσπαθεί στην συνέχεια αλλά να μη μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Διψήφιο αριθμό πόντων είχαν οι Ζάκι και Ρουμπάς με 18 και 15 αντίστοιχα.
Τα δεκάλεπτα 11-13, 19-2, 17-11, 22-21. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός θα υποδεχτεί τον Πόλις Καλλιθέας.

Παναιγιναϊκός (Τζίτζης,Βουλγαράκης): Μαρίνος 2, Λατσούνης, Καλομοίρης 6 (2), Αμπντουλάι 3 (1), Ρουμπάς 15 (2), Καλαμάκης, Δελής 3 (1), Βουλγαράκης, Ζάκι 18.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png