Παναιγιναϊκός-Φοίνικας Πειραιά 75-52. Για την 16η αγωνιστική της Γ' Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 16η αγωνιστική της Γ' κατηγορίας των Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός επικράτησε την Κυριακή στο ανοικτό της Αίγινας του Φοίνικα Πειραιά με 75-52. Το νησιώτικο συγκρότημα αν και δεν ξεκίνησε τόσο καλά την αναμέτρηση, στην συνέχεια βελτιώθηκε με αποτέλεσμα να φτάσει σε μια άνετη νίκη. Το παιχνίδι σε αρκετές στιγμές του ήταν άκρως θεαματικό, με τον νεαρό Ζάκι μετά από ωραία συνεργασία με τους συμπαίκτες του να καρφώνει την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι, χαρίζοντας μια ομολογουμένως ασυνήθιστη φάση για τα δεδομένα του νησιού.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Από την άλλη, ο Φοίνικας φάνηκε ανταγωνιστικός μέχρι και το 2ο δεκάλεπτο, αφού η συνέχεια ήταν ξεκάθαρα για την ομάδα της Αίγινας. Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Φοίνικας είναι η 4η ομάδα που προκρίνεται στην επόμενη φάση, με τον Παναιγιναϊκό να περιμένει την επόμενη και τελευταία αγωνιστική για να μάθει την τελική του θέση στην α' φάση. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του νησιού βρίσκεται στην 3η θέση, σε τριπλή ισοβαθμία με τον Ατρόμητο και τον Πόλις Καλλιθέας. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει τον Αετό Καλλιθέας εκτός έδρας.

Παναιγιναϊκός (Τζίτζης, Βουλγαράκης): Καλαμάκης 4, Σχοινοχωρίτης, Ζάκι 35, Μαρίνος 8 (9 ασίστ), Ρουμπάς 9, Βουλγαράκης 17 (1), Γκρινέζος 2, Καλομοίρης (7 κοψίματα), Γκαρής, Σοφικίτης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png