Ο αγώνας του Σαρωνικού με την Ελευθερία Μοσχάτου για το προμίνι της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του πρόσθεσε το πρωί της Κυριακής ο Σαρωνικός, ο οποίος επικράτησε με 39-35 της Ελευθερίας Μοσχάτου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος προμίνι της ΕΣΚΑΝΑ. Οι μικροί καλαθοσφαιριστές του νησιού, σε ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις, κατάφεραν να πάρουν την νίκη, σε ένα παιχνίδι που είχε μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι και την λήξη του. Οι δύο ομάδες σε ένα πρωτάθλημα-τουρνουά στο οποίο το τελευταίο που απασχολεί είναι το τελικό αποτέλεσμα, προσέφεραν πολύ ωραίο θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του ανοικτού της Αίγινας, με πολλές εναλλαγές στο σκορ, ωραίες ενέργειες εκατέρωθεν και καλές συνεργασίες μεταξύ παικτών, το ζητούμενο σε αυτά τα πρωταθλήματα των υποδομών.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΗ νίκη η οποία είναι και η τρίτη συνεχόμενη, έφερε όπως είναι φυσιολογικό πολλά χαμόγελα στις τάξεις των μπλε του νησιού, οι οποίοι βλέπουν τις καθημερινές προσπάθειες για βελτίωση, να εμφανίζονται στους αγωνιστικούς χώρους. Τα δεκάλεπτα 7-9, 10-8, 11-8, 11-10. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Α.Σ. Πέρα.

Α.Ο. Σαρωνικός (Στρίγκος): Μαργαρίτης, Θεοδωρόπουλος, Λαμπαδάριος, Άρσος, Ρεκλείτης, Μαρίνης, Χατζίνας, Κυργιόπουλος, Μαλτέζος, Κατσούλης, Λεούσης, Δήμος, Σαρρής.