Ο πρώτος αγώνας της ομάδας μπάσκετ του Παναιγιναϊκού, με το παιδικό τμήμα, μετά από 19 μήνες.

Παναιγιναϊκός. Δελτίο Τύπου.
Το Σάββατο 23 Οκτώβριου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας της ομάδας μπάσκετ του Παναιγιναϊκού τμήμα παιδικό μετά  από 19 μήνες .

Ύστερα από 2 αναβολές λόγο καιρού, στο κλειστό του μοσχάτου ο Λέων Μοσχάτου υποδέχθηκε τον Παναιγιναϊκό. Με 6 βασικές απουσίες παικτών ο Παναιγιναϊκός παρατάθηκε στο παιχνίδι με τον Λέων Μοσχάτου και  μοναδικό  σκοπό να προσπαθήσει για ένα καλό αποτέλεσμα.

Τα δεκάλεπτα 10-16, 13-10, 06 -31, 16-12,το εκπληκτικό και μοναδικό   3 δεκάλεπτο όπου οι παίκτες του Παναιγιναϊκού έπαιξαν καλή άμυνα σε όλο το γήπεδο και περιόρισαν απόλυτα τον Λέων ώστε να δυσκολεύετε να περνάει τη σέντρα του γηπέδου μπάσκετ.

Όλοι  οι παίκτες του Παναιγιναϊκού διακρίθηκαν στην άμυνα και στα κλεψίματα και  στα  κοψίματα. Οι πόντοι – Μετούσι Στέλιος, Πάνος Μελέτης 2, Χαίρι Ορφέας 5, Τζίτζης Γιώργος, Μάρκο Μπρέγκα 2, Χρήστο Μπρέγκα, 2, Μαργαρώνης Δημήτρης 13 1 τρίποντο, Πετούσι Δημήτρης 26, Πετούσι Μάριος 2, Σαμπάν Λούσκα 10, Λορέντζος Αντώνης 7, 5 κοψίματα, 9 ριμπάουντ.

Τελικό σκορ Λέων 45 Παναιγιναϊκός  69.

Πρώτος στόχος του τμήματος παιδικού του Παναιγιναϊκού τη φετινή χρονιά 2021-2022  να παίξουν τα παιδιά όσους περισσότερους αγώνες γίνεται και επιτρέπεται λόγω των καταστάσεων.

Δεύτερος στόχος με τα πολλά νέα παιδιά που διαθέτει η ομάδα να   προσπαθήσει   να  είναι αξιόμαχη και ανταγωνιστική εάν γίνεται σε όλα τα παιχνίδια.

Η καινούργια  διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί ιδιαιτέρως την Κοινοπραξία Πλοίων Αργοσαρωνικού, το Κέντρο Τύπου ,το Κρεοπωλείο του Γιώργου Χατζηκωσταντίνου για την υποστήριξη της ομάδας μπάσκετ του Παναιγιναϊκού.

Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και το τμήμα μίνι του Παναιγιναϊκού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png