Ο Κώστας Τσαρτσαρής, στο Summer Camp 2022 του Παναιγιναϊκού, που συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα.

 
Για δύο εβδομάδες, από τις 11 έως τις 24 Ιουλίου, πραγματοποιείται φέτος το Summer Camp 2022 που διοργανώνει ο Παναιγιναϊκός. Πρόκειται για έναν αθλητικό θεσμό που συνδυάζει τη μάθηση και τη διασκέδαση. Σ' αυτό συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια 4 έως 16 ετών, που μαθαίνουν τα μυστικά του μπάσκετ από έμπειρους προπονητές.



Το Summer Camp του Παναιγιναϊκού φιλοξενεί 45 παιδιά από την Αίγινα, τον Πειραιά και την Αθήνα, που μαθαίνουν μπάσκετ από τους προπονητές Αλέξη Ιωαννίδη και Σεβίνα Κοντοδιού.
 
Σήμερα το Camp φιλοξένησε μία μεγάλη μπασκετική προσωπικότητα, τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή  Κώστα Τσαρτσαρή, επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Μάλιστα, μιλώντας στο Aegina Portal αναφέρθηκε στις μπασκετικές υποδομές της Αίγινας, είπε ότι πρέπει να εξελιχθούν και τόνισε στην ανάγκη δημιουργίας ενός κλειστού γηπέδου.
 
Ο Κώστας Τσαρτσαρής μιλώντας στο Aegina Portal δήλωσε: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα μένα να βρίσκομαι στο όμορφο νησί της Αίγινας. Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση του Παναιγιναϊκού για την πρόσκλησή. Μου αρέσει πάρα πολύ να βρίσκομαι στο γήπεδο και πόσο μάλλον θα έχει να κάνει με παιδιά.

Αυτές οι εκδηλώσεις, αυτό το αθλητικό camp, λοιπόν, που διοργανώνει ο Παναιγιναϊκός, που παρευρίσκονται πολλά παιδιά, είναι για μένα νομίζω και το πιο όμορφο σκηνικό που θα μπορούσα να έχω αυτές τις καλοκαιρινές ημέρες.

Πρέπει να συνδράμουμε όλοι μαζί ώστε να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά να βρίσκονται σε αθλητικούς χώρους, να βρίσκονται μέσα στα γήπεδα μπάσκετ, να συμμετέχουν να αλληλεπιδρούν, να κοινωνικοποιούνται και φυσικά, όσο μπορούμε, να βοηθήσουμε λοιπόν την κοινωνία να προχωράει ένα βήμα μπροστά ή μέσω του αθλητισμού.

Μου αρέσει που βρίσκομαι σε ένα περιποιημένο γήπεδο, θα ήθελα όμως αν μπορώ και εγώ από τη δική μου πλευρά, να επιστήσω λίγο την προσοχή και στην τοπική αυτοδιοίκηση, διότι νομίζω ότι το νησί χρειάζεται καλύτερες υποδομές, δεδομένου ότι οι ανάγκες είναι πολύ ψηλές.

Το άθλημα του μπάσκετ έχει προχωρήσει πανελλήνιος και μη μιλήσω για πανευρωπαϊκούς και παγκοσμίους, πρέπει λοιπόν οι υποδομές να εξελιχθούν, να βρούμε ένα τρόπο ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα και κλειστό γήπεδο σε αυτό το όμορφο νησί.

Εμείς ως ομοσπονδία θα είμαστε δίπλα για να βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε, απλά πρέπει όμως η τοπική αυτοδιοίκηση να βγει μπροστά και να συνδράμει ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε όλοι μαζί κάτι καλύτερο για το μπάσκετ της Αίγινας".
 
Από την πλευρά του ο Φίλιππος Τζίτζης αναφέρθηκε στο πλούσιο μπασκετικό βιογραφικό του Κώστα Τσαρτσαρή, στο πρόγραμμα της Ομοσπονδίας που αναζητά ταλέντα σε όλη την Ελλάδα, ευχαρίστησε τους προπονητές, τους συμμετέχοντες, τους γονείς και τους χορηγούς του camp.
 
Τέλος, οι προπονητές Αλέξης Ιωαννίδης και Σεβίνα Κοντοδιού περιέγραψαν το πρόγραμμα του camp και την συμμετοχή των νεαρών αθλητών..


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png