"Κύπελλο Αναστάσιου Σούλη 2013". 3η Θέση για την Βέρα Καλαντζή.

Επιτυχημένα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της αγωνιστικής ομάδας Laser, του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας στο Κύπελλο "Αναστάσιου Σούλη 2013" που διοργάνωσε ο ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς το Σαββατοκύριακο. Στην αποστολή της αγωνιστικής ομάδας συμμετείχαν η Βέρα Καλαντζή, Αριάδνη Παπαδοπούλου και Ανίτα Κωνσταντοπούλου και ο προπονητή τους Κωνσταντίνος Χανιώτης. Οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας δεν κατέστη δυνατόν να συμμετάσχουν λόγω υποχρεώσεων ή θεμάτων υγείας. Την πρώτη μέρα των αγώνων η εμφάνιση και των τριών κοριτσιών ήταν πάρα πολύ καλή καθώς ο vότιος άνεμος που έπνεε στον Σαρωνικό δεν ξεπέρασε τους 12 κόμβους έντασης, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τα κορίτσια να πρωτοστατούν συνεχώς στις 5 πρώτες θέσεις των 50 αθλητών συνολικά που αγωνίζονταν.


Την Κυριακή όμως η διεύθυνση του ανέμου γύρισε σε βόρια, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ η θερμοκρασία, αλλά και η ένταση του ανέμου πολλές φορές να ξεπερνάει τους 20 κόμβους. Αυτό ήταν ενάντια στο σωματικό βάρος των αθλητριών μας καθώς και της πείρας τους αφού μετράνε κάτι λιγότερο από ένα χρόνο στην κατηγορία αυτή. Η Βέρα Καλαντζή με σθένος και πείσμα κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση συνολικά στην κατηγορία γυναικών. Τα αποτελέσματα είναι τα ακόλουθα: Βέρα Καλαντζή 8η θέση γενικής – 3η θέση γυναικών, Αριάδνη Παπαδοπούλου 24η θέση γενικής – 7η θέση γυναικών, Ανίτα Κωνσταντοπούλου 27η θέση γενικής – 8η θέση γυναικών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png