Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.

Μερικές στιγμές χαλάρωσης για τη διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου σήμερα το πρωί, καθώς μετά από μία εξαιρετική αγωνιστική χρονιά σε όλα τα επίπεδα, αφού συμμετείχε στον εορτασμό των Θεοφανίων, στη συνέχεια έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις εγκαταστάσεις του στην προβλήτα του ΚΕ. Η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κυρία Βίκυ Κοτσάκη, ο Λιμενάρχης κύριος Κυριάκος Γκαρής, ο προπονητής των πρωταθλητών Κωνσταντίνος Χανιώτης, ο νέος προπονητής, με ήδη πολύ σημαντικές επιτυχίες, Απόστολος Καρνούτσος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι αθλητές, οι γονείς τους και οι φίλοι του ομίλου, ήταν εκεί προκειμένου να ευχηθούν για την καινούργια χρονιά και να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.


Η σεμνή τελετή στον κατάμεστο από κόσμο χώρο του ΝΟΑ ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Γαρυφάλλου και συνεχίστηκε με την κοπή της βασιλόπιτας, ανάμεσα σε ευχές για το νέο έτος και φυσικά για τη συνέχιση των επιτυχιών του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Πτερούδης και ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Γιαννούλης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png