Μία μεγάλη επιτυχία για την Αναστασία Γκαρή. 2η θέση στην κατηγορία 420 στο Athens Eurolymp Week 2014!

Μία σημαντική επιτυχία για την Αιγινήτισσα ιστιοπλόο Αναστασία Γκαρή στο Athens Eurolymp Week 2014. Στον αγώνα συμμετείχε στην κατηγορία των 420, η πρωταθλήτρια Αναστασία Γκαρή και η Βικεντία Πατεράκη, οι οποίες αγωνίζονται με την ομάδα του Ιστιοπλοικού Ομίλου Πειραιώς. Τα κορίτσια τρέχουν μαζί τους τελευταίους μήνες μετά από μία εξαιρετική πορεία τους στην κατηγορία των optimist και πλέον στην νέα κατηγορία σκαφών 420 με διπλά πληρώματα, έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλα ονόματα του χώρου της ιστιοπλοΐας.

Από το καθημερινό ενημερωτικό δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Στον συγκεκριμένο αγώνα κατάφεραν από την πρώτη μέρα να πλασαριστούν στις πρώτες θέσεις και με το πέρας των οκτώ συνολικά ιστιοδρομιών που ολοκληρώθηκαν, κατάφεραν και κατέκτησαν την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη και δεύτερη θέση κοριτσιών, ένα αποτέλεσμα που τις καθιστά πλέον ως ένα πολλά υποσχόμενο πλήρωμα στην κατηγορία τους. Οι απονομές των νικητών όλων των κατηγοριών θα γίνουν σε ειδική τελετή στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας την Πέμπτη το απόγευμα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png