Επέστρεψε η αποστολή από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4,7.


Με πολλά προβλήματα, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, αλλά και την ταλαιπωρία που υπέστη η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας κατά την μετάβαση της στη Θεσσαλονίκη, αφού τελευταία στιγμή αναγκάστηκε αντί για τρένο να χρησιμοποιήσει αυτοκίνητο, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Laser 4,7 της Θεσσαλονίκης.

Οι κούρσες έγιναν στο Θερμαϊκό Κόλπο. Την διοργάνωση των αγώνων είχε αναλάβει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης και ο Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων. Η δυνατή βροχή και η μικρή ταχύτητα του ανέμου δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στη διεξαγωγή των ιστιοδρομιών. Η αποστολή της Αίγινας αποτελούνταν από των προπονητή Κωνσταντίνο Χανιώτη και των αθλητή του ΝΟΑ Χρήστο Λεούση κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες συνθήκες των αγώνων καταλαμβάνοντας τελικά την 18η θέση σε 67 σκάφη που έτρεχαν στην κατηγορία Laser 4,7.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις εννέα ιστιοδρομίες που είχαν προγραμματιστεί, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών έγιναν τελικά μόνο οι τέσσερις, ενώ σε μία από αυτές ο Χρήστος Λεούσης δέχθηκε μαύρη σημαία κατά την εκκίνηση, βγαίνοντας εκτός ιστιοδρομίας. Οι κούρσες έγιναν κάτω από πολύ μεγάλη πίεση, για όλους τους αθλητές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png