Είμαστε Πρωταθλητές! - Συγκλονιστική η επιτυχία της ομάδας optimist!


Σήμερα Κυριακή στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στη  Δέλτα Μαρίνα Φαλήρου, γράφτηκε ακόμη μια σημαντική σελίδα στο βιβλίο επιτυχιών του Ν.Ο.Αίγινας .

Η αγωνιστική ομάδα του Ομίλου μας αποτελούμενη από τους Γκαρή Άκη, Στάθη Παναγιώτη, Στάθη Ερρίκο, Ξυνταράκο Γιάννη, Ροδίου Νότη και εφεδρική την Γκαρή Νατάσα, συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομάδων Optimist 2008.


Στον αγώνα αυτό είχαν προκριθεί οι καλύτερες 16 ομάδες βάση αποτελεσμάτων του Πανελλήνιου ατομικού Optimist  που έγινε στην Αίγινα τον περασμένο Ιούνιο, οπού ο Ν.Ο.Α. είχε βαθμολογηθεί ως 3η καλύτερη ομάδα.

Η ομάδα μας κατάφερε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες ( έπνεαν άνεμοι ταχύτητας μέχρι 32 μίλια !!) να αποκλείσει τις ομάδες – Ι.ΟΠ., Ολυμπιακό ΣΦΠ, Ν.Ο.Κ.Βουλιαγμένης , Ν.Ο.Ελλάδος , και να περάσει στο τελικό με τον Ι.Ο.Πορτο Ράφτη κάτοχο επί δυο συνεχόμενες χρονιές του τροπαίου . Στο τελικό θα γίνονταν 3 κούρσες και ο νικητής ,  θα ήταν αυτός  που θα κέρδιζε τις 2 από αυτές .

Ο Ν.Ο.Αιγινας έχασε την πρώτη κούρσα ενώ κέρδιζε  την 2 και την 3 και κατάφερε να φέρει για πρώτη φορά στην ιστορία του το τρόπαιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ομάδων Optimist στην Αίγινα !!!!

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας που μας έκαναν για μια ακόμη φορά υπερήφανους.

Σύντομα θα έχουμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την επιτυχία της ομάδας Optimist του Ναυτικού Ομίλου της Αίγινας.



Ευχαριστούμε θερμά το Γενικό Γραμματέα του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας κύριο Κυριάκο Γκαρή και την Έφορο Δημοσίων Σχέσεων κυρία Μαργκο Στάθη για την άμεση ανταπόκριση και τη βοήθεια τους.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png