ΝΟΑ. Τελετή απονομής για τον ιστιοπλοϊκό αγώνα "Διονύσου Μελαναίγιδος 2014".

Επιτυχημένη από κάθε άποψη ήταν και φέτος η διοργάνωση του αγώνα "Διονύσου Μελαναίγιδος 2014". Τα σκάφη και τα πληρώματα που συμμετείχαν ξεκίνησαν το Σάββατο από το Φάληρο και ολοκλήρωσαν την πρώτη κούρσα στο λιμάνι του Πόρου όπου και διανυκτέρευσαν, γεγονός που αποτέλεσε και μία αλλαγή στη διοργάνωση όπως την γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Το λιμάνι της Αίγινας αποτέλεσε το σημείο όπου τερμάτισε η δεύτερη κούρσα το απόγευμα της Κυριακής.

Οι απονομές για τις δύο πρώτες κούρσες, έγινε όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας. Η τελετή των απονομών δημιούργησε γιορτινή ατμόσφαιρα στην άκρη του λιμενοβραχίονα του "ΚΕ", με τα μέλη των πληρωμάτων να παραλαμβάνουν τα βραβεία τους και λίγο αργότερα να απολαμβάνουν τους μεζέδες του μπουφέ. Εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος και τους ιστιοπλόους υποδέχθηκε η πρόεδρος του ομίλου κυρία Βίκυ Κοτσάκη, η οποία αργότερα συμμετείχε στην τελετή των απονομών μαζί με τον κύριο Νεκτάριο Γιώτη.

Το τρίτο σκέλος της "Μαύρης Γίδας", αγώνας αφιερωμένος στη μνήμη του Γιώργου Κρέμου, ξεκίνησε σήμερα το πρωί από το λιμάνι της Αίγινας με τελικό προορισμό το Φάληρο.