"Κύπελλο Μπενάκη 2014". "Φορτωμένη" με μετάλλια επέστρεψε η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.

Φορτωμένη με μετάλλια επέστρεψε στις αποσκευές της η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα για την νέα σεζόν. Πιο συγκεκριμένα στον ιστιοπλοϊκό αγώνα που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδας το Σαββατοκύριακο 4-5/10 με την ονομασία "Κύπελλο Μπενάκη 2014" για τις κατηγορίες Laser & 420 στην θαλάσσια περιοχή του Σαρωνικού κόλπου, ο Ν.Ο.ΑΙΓ μετείχε με πέντε αθλητές στην κατηγορία των Laser (Ερρίκος Στάθης, Παναγιώτης Στάθης, Βέρα Καλαντζή, Παναγιώτης Ροδίτης και Κων/νος Κατρίδης) και προπονητή τον Κων/νο Χανιώτη.

Από την αθλητική εκπομπή offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Ολοκληρώθηκαν συνολικά 5 ιστιοδρομίες αντί για 6 που είχαν αρχικά προγραμματιστεί εξαιρουμένης της χειρότερης ιστιοδρομίας από τα συνολικά αποτελέσματα των αγώνων του κάθε αθλητή. Το Σάββατο ολοκληρώθηκαν 4 ιστιοδρομίες με βόρειο άνεμο εντάσεως από 8-18 μίλια, ενώ τα προγνωστικά του καιρού που έλεγαν για άπνοια την Κυριακή τελικά έπεσαν έξω και φύσηξε Νοτιοδυτικός άνεμος εντάσεως 10 μιλίων που έδωσε στην Επιτροπή Αγώνων την ευκαιρία να ολοκληρώσει μια ιστιοδρομία ακόμη.

Η ώρα της προγραμματισμένης εκκίνησης κάθε μέρα ήταν στη 13:00, ενώ την Κυριακή υπήρχε χρονικό όριο για την εκκίνηση της τελευταίας ιστιοδρομίας στις 16:00. Μετείχαν συνολικά 58 αθλητές από 13 σωματεία στις κατηγορίες Laser STD, RDL και 4.7. Τα συνολικά αποτελέσματα των αθλητών μας είναι τα εξής:

Laser 4.7 Αγοριών
2η θέση Κωνσταντίνος Κατρίδης
5η θέση Παναγιώτης Ροδίτης

Laser RDL Αγοριών
2η θέση Παναγιώτης Στάθης (γενικής)
3η θέση Ερρίκος Στάθης

Laser RDL Κοριτσιών
3η θέση Βέρα Καλαντζή


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png