Απονομές του Ν.Ο.Ελλάδος όλων των αγωνιστικών κατηγοριών για το έτος 2014.

Με πλήθος κόσμου, αθλητών, προπονητών αλλά και του Δ.Σ του Ν.Ο.Ελλάδος πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 18/1 οι απονομές του Ν.Ο.Ελλάδος όλων των αγωνιστικών κατηγοριών για το έτος 2014. Οι απονομές έλαβαν τόπο στο δεύτερο όροφο του ομίλου. Το παρών έδωσε φυσικά και ο Ν.Ο.Αίγινας αφού είχε διακριθεί με τους αθλητές: Στάθη Παναγιώτη και Κατρίδη Κωνσταντίνο καταλαμβάνοντας την 2η θέση στην κατηγορία Laser Radial και την 2η θέση στην κατηγορία Laser 4.7 αντίστοιχα στον αγώνα ''Κύπελλο Μπενάκη''.



Παρούσα ήταν και η ταμίας του Ν.Ο.ΑΙΓ Μαργκότ Στάθη καθώς και ο προπονητής του ομίλου της ομάδος Laser- Κωνσταντίνος Χανιώτης.
O Κων/νος Κατρίδης δεν κατάφερε να παρεβρεθεί λόγω των μαθητικών του υποχρεώσεων. Ακολούθησε πλούσιο φαγητό που προσέφερε ο Ν.Ο.Ε καθώς και πολλές ιστιοπλοϊκές συζητήσεις που εξελίχθηκαν κατα την διάρκεια της βραδιάς απο τους παρεβρισκόμενους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png