Χάλκινο μετάλλιο για την Γκαρή Αναστασία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοίας σκαφών 420 γυναικών.

Στην Λίμνη Ευβοίας, ένα όμορφο και φιλόξενο μέρος, διοργανώθηκε από τον τοπικό  Ναυτικό Όμιλο, το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοίας σκαφών 420. Η έναρξη των αγώνων, είχε προγραμματισθεί για τις 5 Ιουλίου, αλλά λόγω του δημοψηφίσματος, η ημέρα αυτή περικόπηκε. Δυστυχώς για  δύο ακόμη ημέρες, την επόμενη και την τελευταία, δεν έγιναν κούρσες λόγω μη ικανοποιητικού αέρα, ενώ για το πρωτάθλημα, ολοκληρώθηκαν  συνολικά 6 κούρσες, που χαρακτηρίσθηκαν από όλους τους ιστιοπλόους ¨ρουλέτα", καθώς οι συχνές, απότομες και με έντονες ριπές, αλλαγές του αέρα, έκαναν το έργο τους εξαιρετικά δύσκολο.

Από το Broadcasting News του ραδιοφώνου του Aegina Portal



Η Aιγινίτισσα αθλήτρια Γκαρή Αναστασία με πλήρωμα την Πατεράκη Βικεντία, εκπροσωπώντας εκτός από το νησί μας και τον Ιστιοπλοικό Όμιλο Πειραιώς όπου ανήκουν, κατάφεραν παρά τις δυσκολίες που ομολογουμένως αντιμετώπισαν όλοι οι ιστιοπλόοι, να κρατηθεί στην τρίτη θέση κατηγορίας γυναικών και μαζί με το χάλκινο μετάλλιο να εξασφαλίσει για μία ακόμη φορά την συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα της χώρας μας για το 2015. Έτσι την επόμενη Κυριακή, σύμφωνα με το πρόγραμμα, η ιστιοπλόος μας, θα εκπροσωπήσει και την χώρα μας ,  στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοίας, σκαφών 420, που διοργανώνεται από την διεθνή ομοσπονδία στην πόλη Καράτσου της Ιαπωνίας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png