Εξαιρετικές οι επιδόσεις από τους αθλητές του ΝΟΑ στο Athens Eurolymp Week 2016. Αργυρά μετάλλια για Αλίκη Καλατζή και Δημήτρη Μπήτρο.

Αργυρά μετάλλια για Αλίκη Καλατζή και Δημήτρη Μπήτρο. Στο φαληρικό όρμο διεξήχθησαν οι αγώνες για το Athens Eurolymp Week 2016 από τις 18 - 27/ 4 /2016 . Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας συμμετείχε με την Αλίκη Καλατζή (Lazer 4.7 ) - τους Λορέντζο Αντώνη - Μπήτρο Γιώργο και τον Δημήτρη Μπήτρο ( optimist ), υπό τις οδηγίες της Ερμίνας Μπατσή και Γιάννη Ζαπονίδη αντίστοιχα.

Μετά από εννέα κούρσες η Αλίκη Καλατζή έλαβε την 2η θέση στα κορίτσια και το αργυρό μετάλλιο . Στα optimist κάτω των 11 ετών ο Μπήτρος Δημήτρης μετά από εννέα κούρσες έλαβε κι αυτός την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο. Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας συγχαίρει τους προπονητές και τους αθλητές του για αυτές τους τις επιτυχίες και τους εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδος που θα γίνουν στη Ραφήνα την Τετάρτη του Πάσχα 4/5 έως και 7/5/2016, με την Αλίκη Καλατζή και τον Δημήτρη Μπήτρο, αναφέρει η συγχαρητήρια επιστολή του προέδρου του ομίλου κυρίου Νίκου Πτερούδη.