Αχαρναϊκός - Σαρωνικός 4 - 1. Πρώτη ήττα μετά από 20 αγωνιστικές.

Γράφει ο Σωτήρης Μπήτρος.
Με πολλές απουσίες στη σύνθεση του ο Σαρωνικός (λόγω καρτών και τραυματισμών ) γνώρισε για πρώτη φορά φέτος την ήττα εκτός έδρας από τον καλύτερο χθες Αχαρναϊκό με το ευρύ 4 - 1, μία ήττα που ήρθε μετά από 20 αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι από την αρχή του παιχνιδιού μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να επιβάλουν το ρυθμό τους. Στο πρώτο μέρος έγιναν πολλές φάσεις μέσα στις δύο εστίες με πρωταγωνιστές τους δύο πορτιέρο. Στο 11ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά ο Καλογερόπουλος με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μακρή. Στο 15ο λεπτό ο Μπούργος από δεξιά εκτέλεσε ένα φάουλ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ρόπα. Στο 19ο λεπτό οι αμυντικοί του Αχαρναϊκού προσπάθησαν να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή τους. Η μπάλα κοντράρισε στον Αθανασόπουλο Κ. και πήρε μία παράξενη πορεία προς τα δίχτυα,αλλά πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Δείτε φάσεις και γκολ από το παιχνίδι στο video που ακολουθεί.


Ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες του Σαρωνικού στις δύο προηγούμενες φάσεις το πέτυχαν στο 23ο λεπτό και ισοφάρισαν το σκορ σε 1 - 1. Ο Καγιώργης έγινε κάτοχος στο χώρο του κέντρου, έδωσε στον Αθανασόπουλο Κ., αυτός βρήκε δεξιά αμαρκάριστο τον Μπιζιώτα που πέρασε έναν αμυντικό και έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Θέμελη, που με ωραία διαγώνια κεφαλιά πάνω από τον τερματοφύλακα ισοφάρισε το παιχνίδι.Στο 30ο λεπτό ο Αθανασόπουλος Δ. εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά στη καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων, ο Σταμπούλογλου έπιασε κεφαλιά αλλά αυτή πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 35ο λεπτό ο Μακρής απέκρουσε πλασέ σε τετ-ατετ του Οικονομόπουλου. Άλλη μία πολύ καλή επέμβαση από τον Μακρή στο 40ο, όταν μετά από κεφαλιά του Καλογερόπουλου ο πορτιέρο του Σαρωνικού έπεσε στη δεξιά του γωνία και σταμάτησε τη μπάλα, για να απομακρύνει στη συνέχεια ο Μπιζιώτας.

Δείτε τις δηλώσεις των προπονητών στο video που ακολουθεί.


Σε πολύ καλή ημέρα ο Μακρής έκανε μία ακόμη δύσκολη απέκρουση,ο Οικονομόπουλος από το ύψος της μεγάλης περιοχής έπιασε έναν "κεραυνό" στέλνοντας τη μπάλα προς το αριστερό γάμα της εστίας του Μακρή, όμως ο πορτιέρο για μία ακόμη φορά απογειώθηκε και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Έτσι έληξε το ημίχρονο με τις δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το 1 - 1.

Στο 2ο μέρος είχαμε επιθετικό μονόλογο από τους γηπεδούχους. Στο 58ο ο Χαλκίδης έγινε κάτοχος της μπάλας λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του Σαρωνικού προχώρησε και με δυνατό διαγώνιο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μακρή και σημείωσε το 2 -1. Στο 61ο ο Χαλκίδης με πέναλτι σημείωσε το 3 - 1. Προηγήθηκε ανατροπή του Οικονομόπουλου από τον Τσιρώνη. Στο 72ο ο Αποστολάτος με διαγώνιο πλασέ σημείωσε το τελικό 4 - 1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους γηπεδούχους που σημείωσαν μία μεγάλη νίκη επί του πρωτοπόρου. Στο 85ο ο Σταματέλος από αριστερά εκτέλεσε ένα φάουλ, φέρνοντας τη μπάλα στη καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων,ο Ντούκα έπιασε κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα προς τα δύχτυα,αλλά ο Ρόπας με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

"Μας άφησε πίκρα αυτό το σκορ" μας είπε στο τέλος ένας από τους 50 φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα μας εχθές στο Μενίδι.

Ο διαιτητής Παπαπέτρου ήταν πολύ αυστηρός για την ομάδα μας και μας φόρτωσε με κίτρινες κάρτες.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ  [ Γ.Αθανασιάδης ] :: Ρόππας - Θεοχαράκης - Τσουνάρας - Σγούρος - Παπαϊωάνου - Καλογερόπουλος ( Μακρής ) - Νασιούδης ( Χριστόπουλος ) - Αποστολάτος - Οικονομόπουλος ( Τσεμόπουλος ) -
Φειδάς - Χαλκίδης.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ  [ Γ.Χατζηράπτης ] :: Μακρής - Μπιζιώτας - Μπούργος ( Σταματέλος ) - Παπαδόπουλος - Σταμπούλογλου - Τσιρώνης - Καγιώργης - Θέμελης - Αθανασόπουλος Κ. ( Ζαμπετάκης ) - Αθανασόπουλος Δ. ( Ντούκα ) - Κακαράς.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ :: 1.ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 53 , 2. Αήττητος Σπάτων  43 , 3. Αχαρναϊκός 42 , 4. Ολυμπιακός Λαυρίου 41 , 5. Προοδευτκή 37 , 6. Αμφιάλη 35.

Επόμενο παιχνίδι του Σαρωνικού είναι πάλι εκτός έδρας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λαυρίου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png