Μία ακόμη επιτυχία από τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας, στο Κύπελλο εις μνήμη του Νίκου Σαρικαβάζη.

Με τη συμμετοχή 300 σκαφών τύπου optimist από όλη την Ελλάδα , από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Κρήτη, προσήλθαν στους αγώνες που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου από την Πέμπτη 17 έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου , εις μνήμη του πρώην Προέδρου του "Νίκου Σαρικαβάζη".  Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας με προπονητή τον κ. Ιωάννη Ζαπονίδη συμμετείχε με 11 αθλητές (Μοίρα Χρήστο - Μπήτρο Δημήτρη - Μπήτρο Γιώργο - Στεργιούλα Ορφέα - Λορέντζο Αντώνη - Λορέντζου Λυδία -Γκαρή Πέτρο - Χατζίνα Γιώργο - Οικονόμου Δημήτρη και Οικονόμου Νεκτάριο- Βογιατζόπουλο Δημήτρη, εκ των οποίων οι έξι συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΔυστυχώς, όλοι οι αθλητές υπέστησαν μεγάλη ταλαιπωρία λόγω του ότι όλες τις ημέρες είχε άπνοια , ένα με δύο μποφόρ και με δυσκολία έγιναν 4 κούρσες όλες αυτές τις μέρες. Ο Δημήτρης Μπήτρος έδειξε για έναν ακόμη αγώνα ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση αφού κατέκτησε την 2η θέση και έφερε ένα ακόμη Κύπελλο στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας ευχαριστεί την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού, για τις μετακινήσεις των αθλητών στους αγώνες μακριά από το νησί.