Πρώτη η Αλεξάνδρα Λαλιώτη του ΝΟΑ στους αγώνες για την προεθνική laser.


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες πρόκρισης για τα 4,7 laser αγοριών και 4,7 laser κοριτσιών για τις προκρίσεις τις προεθνικής ομάδας laser. Από την περιφέρεια Αθηνών έτρεχαν 28 κορίτσια από τα οποία προκρινόντουσαν τα 5, ενώ από τα αγόρια έτρεχαν 44 σκάφη από τα οποία προκρινόντουσαν τα 11.

Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας και η αγωνιστική ομάδα laser με προπονητή τον Κωνσταντίνο Χανιώτη, συμμετείχε στις κούρσες και κατέλαβε την πρώτη θέση στα κορίτσια με την Αλεξάνδρα Λαλιώτη. Στα αγόρια ήρθε πέμπτος ο Άκης Γκαρής και δέκατος ο Χρήστος Λεούσης. Ο στόχος για τη συμμετοχή στην επόμενη φάση έχει επιτευχθεί και οι αθλητές του ΝΟΑ είχαν συνολική επιτυχία στις προσπάθειες τους. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ελαφριοί νότιοι άνεμοι της τάξης των 2-3 μποφόρ (από επτά μέχρι 12 μίλια).

Όλα κύλισαν ομαλά. Έγιναν 6 ιστιοδρομίες από τις οποίες τις 4 κέρδισε ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας. Και οι τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας πέρασαν στην επόμενη φάση και θα αγωνιστούν πλέον για την είσοδο τους στην Εθνική Ομάδα.