Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών. Πρωτιά για την Αλίκη Καλατζή στη γενική κατάταξη και στα κορίτσια.


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών για Laser 4,7 που διοργάνωσε ο Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος στις 4 και 5 Μαρτίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 70 αθλητές από όλη την Περιφέρεια Αθηνών και ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας συμμετείχε με 3 αθλητές, την Αλίκη Καλαντζή, τον Δημήτρη Χαρικιόπουλο και την Μαρτίνα Μαλτέζου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΗ Αλίκη Καλαντζή κατέκτησε την 1η θέση στην γενική κατάταξη (overall),  αλλά και την 1η θέση στα κορίτσια, τόσο στον αγώνα του ΝΑΣ όσο και στο σύνολο των δυο Περιφερειακών Πρωταθλημάτων κι έτσι προκρίνεται στην επόμενη φάση που είναι η πρόκριση για την Εθνική Ομάδα.

Ο Δημήτρης Χαρικιόπουλος κατέλαβε την 29η θέση και την 27η στο σύνολο των δυο αγώνων, ενώ η Μαρτίνα Μαλτέζου στην πρώτη της εμφάνιση σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση τερμάτισε στην 64η θέση. Ο ΝΑΟ εύχεται συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του και στην προπονήτρια τους Ερμίνα Μπάτση. Η συνέχεια θα δοθεί στον επόμενο αγώνα με την επωνυμία "Athens Eurolymp Week" στις 10-12 Μαρτίου.