Δημήτρης Μπήτρος και Αλίκη Καλαντζή στην Εθνική Ομάδα 2017.


Λίγο μετά στις 15.00 χτες 11 Απριλίου έπεσε η αυλαία των ιστιοπλοϊκών αγώνων για την Πανελλαδική πρόκριση που αφορά στη συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας στης κατηγορίες Οptimist και Laser 4.7. Τα αποτελέσματα βρήκαν δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας να παίρνουν το διαβατήριο για να συμμετάσχουν στην Εθνική Ομάδα 2017. Οι αγώνες έγιναν στις 7 - 11 Απριλίου  υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και τον ΣΕΑΝΑΤΚ .

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΣυμμετείχαν συνολικά οι καλύτεροι 120 αθλητές στη κατηγορία Optimist και 78 αθλητές στη κατηγορία Laser 4.7, που είχαν προκριθεί από όλη την Ελλάδα και οι οποίοι είχαν πάρει το εισιτήριο από τα περιφερειακά τους πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου ο ΝΟΑ ανακοινώνει με μεγάλη υπερηφάνεια ότι πέρασαν επάξια  οι αθλητές του: Δημήτρης Μπήτρος στην κατηγορία Optimist και Αλίκη Καλαντζή και κατηγορία Laser 4.7. Οι δύο αθλητές θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Οι ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας απέδειξαν για μια ακόμη φορά το πολύ καλό επίπεδο που βρίσκονται οι αγωνιστικές ομάδες optimist και Laser υπό την καθοδήγηση τον προπονητών τους Ιωάννη Ζαπονιδη και Ερμίνα Μπάτσι οι οποίοι είναι και βασικοί παράγοντες των επιτυχιών τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΑ συγχαίρει  τα παιδιά και στους προπονητές τους για την μεγάλη τους επιτυχία.