Aegina Challenge, 22-23 Απριλίου στο λιμάνι της Αίγινας. Ο Νάσος Ασημακόπουλος μιλά για τη διήμερη διοργάνωση.


Για τη διήμερη ιστιοπλοϊκή διοργάνωση με την επωνυμία Aegina Challenge, που θα πραγματοποιηθεί 22-23 Απριλίου στο λιμάνι της Αίγινας, μίλησε σήμερα στο Aegina Portal και τον Σταύρο Ρωπαΐτη, ο Νάσος Ασημακόπουλος ένας εκ των διοργανωτών και εμπνευστών της ιδέας. Πρόκειται για ιστιοπλοϊκούς αγώνες με τη μορφή match racing, που θα γίνουν μέσα στο λιμάνι. Στόχος είναι οι θεατές να παρακολουθήσουν, από απόσταση αναπνοής, αγώνες που χαρακτηρίζονται από υψηλή ένταση και μικρή χρονική διάρκεια, αγώνες που προσφέρουν θέαμα και έχουν αγωνιώδη εξέλιξη.

Για το Aegina Challenge που ξεκινά αύριο στις 11 το πρωί στο λιμάνι της Αίγινας, μήνυμα μέσω του Aegina Portal έστειλαν οι χάλκινοι ολυμπιονίκες του Ρίο Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, οι οποίοι δεν θα καταφέρουν να είναι στην Αίγινα, καθώς λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων βρίσκονται στη Γαλλία. Από εκεί έστειλαν το μήνυμα με το οποίο συγχαίρουν τους διοργανωτές και εύχονται για την επιτυχία των αγώνων.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στον πρώτο στίβο που θα στηθεί στην παραλία μπροστά από το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, ενώ στις 4 το απόγευμα ο στίβος θα μεταφερθεί στο λιμάνι. Οι κούρσες της πρώτης ημέρας θα διαρκέσουν μέχρι τις 6 το απόγευμα. Την Κυριακή επαναλαμβάνεται το ίδιο πρόγραμμα, με τη διαφορά ότι οι κούρσες ξεκινούν στις 10 το πρωί. Στις 5 το απόγευμα οι αγώνες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η τελετή των απονομών και μία μικρή δεξίωση στην Παλαιά Προβλήτα.

Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας, του Λιμενικού Δημοτικού Ταμείου και του Λιμεναρχείου Αίγινας. Περισσότερα για το Aegina Challenge, τους διοργανωτές και τους υποστηριχτές της διοργάνωσης μπορείτε να δείτε εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png