2ος Πανελληνιονίκης Optimist ο Δημήτρης Μπήτρος του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.


Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας, από τον νεαρό αθλητή του ομίλου Δημήτρη Μπήτρο, που πραγματοποιώντας μια καταπληκτική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist κατέκτησε την 2η θέση overall στα αγόρια. Στους αγώνες έλαβαν μέρος 300 σκάφη από όλη την Ελλάδα. Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 9 ιστιοδρομίες σε σύνολο τριών αγωνιστικών ημερών.

Η Ε.Ι.Ο. με την υποστήριξη του Δήμου Σαρωνικού, της Δ.Ε Παλαιάς Φώκαιας, του Ν.Α.Ο.Π. Φώκαιας "ΠΥΘΕΑΣ" και την συμπαράσταση των ομίλων Ν.Α.Ο Αναβύσσου και Παλαιάς Φώκαιας καθώς και του Ν.Ο.Λαγονησίου διοργάνωναν από 24 - 28 Ιουνίου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Optimist 2017.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης είναι μέλος της  Εθνικής Ομάδας Optimist 2017 και θα εκπροσωπήσει  την χώρα μας και βέβαια την Αίγινα στον Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Optimist 2017 που θα διοργανωθεί από 30 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου στο Burgas της Βουλγαρίας. Οι ευχές όλων για καλή επιτυχία θα τον συνοδεύουν!

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας συγχαίρει τον αθλητή του, που μαζί με τον προπονητή του Ιωάννη Ζαπονίδη έκαναν τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας να ακουστεί και πάλι σε ολόκληρη την Ελλάδα!