Ν.Ο.Α. Σχολή ιστιοπλοΐας για παιδιά 7 και 8 ετών.


Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε σήμερα η προσπάθεια που κάνει ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας, ώστε να δώσει την ευκαιρία σε παιδιά του νησιού να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με το άθλημα, να γνωρίσουν κάποια βασικά πράγματα για την ιστιοπλοΐα και να ανακαλύψουν έναν Ναυτικό Όμιλο με μεγάλη ιστορία και πολλούς πρωταθλητές. Ο Γενικός Γραμματέας του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας κύριος Κυριάκος Γκαρής, μιλώντας στο Aegina Portal για αυτή την προσπάθεια του Ομίλου είπε μεταξύ άλλων:" Σήμερα ο Ναυτικός Όμιλος της Αίγινας ξεκίνησε μια καινούργια προσπάθεια για να προσφέρει δωρεάν μαθήματα στα παιδιά των Αιγινητών, που δεν γνωρίζουν καθόλου αυτό το άθλημα. Τα φέραμε κοντά μας μετά από την ενημέρωση που έκαναν οι προπονητές μας στα σχολεία". Ο κύριος Γκαρής έδειξε φανερά ικανοποιημένος από την απήχηση που είχε αυτή η πρωτοβουλία, καθώς σήμερα Σάββατο στο πρόγραμμα συμμετείχαν 40 παιδιά.


"Μέσα από αυτή την προσπάθεια θα βρούμε καινούργια ταλέντα" είπε ο κύριος Γκαρής σημειώνοντας ότι σήμερα τα παιδιά θα έχουν μία βασική ενημέρωση γύρω από τα σκάφη και τον εξοπλισμό, ενώ από αύριο Κυριακή τα παιδιά θα μπουν και μέσα σε σκάφη optimist.

Το ίδιο ενθουσιασμένος με αυτή την πρωτοβουλία έδειξε και ο προπονητής των πρωταθλητών Γιώργος Ξύπας καθώς σήμερα είχε στη διάθεση του 40 παιδιά που ήρθαν με όρεξη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου. Η ανεύρεση νέων ταλέντων που θα συνεχίσουν την βαρύτιμη παράδοση του Ν.Ο.Α. είναι και για τον ίδιο ένα σημαντικό κίνητρο, ενώ δεν παραβλέπει καθόλου την χαρά που νιώθουν τα μικρά παιδιά, όταν έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με ένα τόσο ξεχωριστό άθλημα όπως αυτό της ιστιοπλοΐας.

Για όσα παιδιά και τους γονείς τους δεν πρόλαβαν σήμερα, η σχολή θα επαναληφθεί και το επόμενο Σαββατοκύριακο. Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κυρία Μαργό Στάθη στο τηλέφωνο 6974 408662.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png