Αγιασμός για την νέα χρονιά και πρωτοχρονιάτικη πίτα στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.


Με την χρονιά που πέρασε να έχει χαρίσει σημαντικές επιτυχίες στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας, η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα δεν θα μπορούσε παρά να γίνει το σημείο ενός μικρού απολογισμού. Μετά τον αγιασμό και την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ο δήμαρχος Αίγινας, κύριος Δημήτρης Μούτζης, χαιρέτησε την εκδήλωση, κάνοντας αναφορά στις επιτυχίες των αθλητών του ομίλου, ενώ αναφέρθηκε στην απώλεια του Κυριάκου Γκαρή, που είχε προσφέρει τόσα πολλά στον ΝΟΑ επί σειρά ετών. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, κύριος Νίκος Πτερούδης, που τόνισε την συμβολή του ΝΟΑ στα αθλητικά του νησιού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι ένας "θεσμός" για την Αίγινα, που δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά στα άλλα αθλήματα.

Σημείωσε ότι η ανακαίνιση των εγκαταστάσεων, που είχε υποσχεθεί την προηγούμενη χρονιά, δεν επιτεύχθηκε, αλλά θα συνεχιστεί η προσπάθεια. Ενημέρωσε το κοινό ότι ο ΝΟΑ σχεδιάζει ένα διασυλλογικό αγώνα που θα έχει το όνομα του Κυριάκου Γκαρή και ευχαρίστησε ναυταθλητική εταιρία που δραστηριοποιείται στην Αίγινα, η οποία προσέφερε στον ΝΟΑ ένα σκάφος τύπου optimist, αξίας 4.000 ευρώ, κατάλληλο για πρωταθλητισμό. Οι ομιλίες της εκδήλωσης ολοκληρώθηκαν με τον σύντομο χαιρετισμό της εκπροσώπου της εταιρίας Aegean Sailing School, εταιρία που δώρισε το σκάφος τύπου optimist στον ΝΟΑ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png