ΝΟΑ. Ο Δημήτρης Μπήτρος στην Εθνική Ομάδα Όπτιμιστ 2018.


Επιμέλεια Σταύρος Ρωπαΐτης.
Στις 3 Απριλίου έπεσε η αυλαία των ιστιοπλοϊκών αγώνων για την πρόκριση που αφορά στη συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας στις κατηγορίες όπτιμιστ ( και Laser ). Τα αποτελέσματα βρήκαν τον Δημήτρη Μπήτρο του Ν.Ο. Αίγινας να παίρνει το διαβατήριο για να συμμετάσχει στην Εθνική ομάδα όπτιμιστ 2018. Οι αγώνες έγιναν στις 30/3 - 3/4 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και του Ν.Ο.κατ.Βουλιαγμένης. Συμμετείχαν συνολικά οι καλύτεροι 120 αθλητές/τριες στη κατηγορία optimist , που είχαν προκριθεί απ όλη την Ελλάδα και οι οποίοι είχαν πάρει το εισιτήριο από τα περιφερειακά πρωταθλήματα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal






Σας ανακοινώνουμε με μεγάλη περηφάνια ότι πέρασε επάξια ο αθλητής μας Δημήτρης Μπήτρος και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο εξωτερικό! Ο αδελφός του Δημήτρη, ο Γιώργος, έλαβε και αυτός μέρος στους αγώνες και πέρασε στο χρυσό στόλο και κατέκτησε τη 35η θέση! Οι ιστιοπλόοι του Ν.Ο.Αίγινας απέδειξαν με το καλύτερο τρόπο το πολύ καλό επίπεδο που βρίσκονται υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Ιωάννη Ζαπονίδη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png