Χρυσό μετάλλιο για την Αναστασία Γκαρή, Χάλκινο για τη Βέρα Καλατζή. Μεγάλη επιτυχία του ΝΟΑ!


Δελτίο Τύπου
Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στις εγκαταστάσεις στην Δέλτα Μαρίνα Φαλήρου διοργάνωσε από 15 μέχρι 18 Ιουνίου, το Πανελλήνιο Κύπελλο ιστιοπλοΐας σκαφών optimist 11χρονων αθλητών 2009. Να θυμίσουμε την τεράστια επιτυχία που καταφέραμε το 2008 στο νησί  μας καθώς η διοργάνωση αυτή είχε αναληφθεί από την Αίγινα. Ο Όμιλος της Αίγινας συμμετείχε φέτος με έξι αθλητές επί συνόλου 310 συμμετοχών.

Ιστιοδρομίες έγιναν στις 16, 17 και 18 Ιουνίου κάτω από ισχυρούς βόρειους ανέμους που έφθασαν την τελευταία μέρα και τα 25 μίλια ταχύτητα. Από την πρώτη μέρα οι αθλήτριες και οι αθλητές μας έδειξαν την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται και κατάφεραν να προκριθούν στον χρυσό στόλο της διοργάνωσης, δηλαδή στους καλύτερους 100 αθλητές. Το τέλος των αγώνων έφερε στο βάθρο των νικητών τα δύο κορίτσια μας την Αναστασία Γκαρή στη 1η θέση και την Βέρα Καλατζή στην 3η θέση ένα αποτέλεσμα που μας γέμισε ικανοποίηση. Οι δύο αυτές αθλήτριες μας θα αγωνισθούν με τους υπόλοιπους μεγαλύτερους αθλητές μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 23 με 27 Ιουνίου στην Ιτέα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και ειδικά στις δύο πρωταθλήτριες και ευχόμαστε καλή επιτυχία της αγωνιστικής μας ομάδας στους επόμενους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Τα αποτελέσματα του Πανελληνίου Κυπέλλου έχουν ως εξής:

Κατάταξη χρυσού στόλου:
  • ΓΚΑΡΗ Αναστασία     3η θέση Γενικής,      1η θέση κοριτσιών.
  • ΚΑΛΑΝΤΖΗ Βέρα     12η θέση Γενικής       3η θέση κοριτσιών
  • ΤΡΙΜΗ Ευαγγελίνα    9η θέση κοριτσιών
  • ΚΑΛΑΝΤΖΗ Αλίκη     26η θέση κοριτσιών
  • ΚΑΤΡΙΔΗΣ Κων/νος   36η θέση αγοριών.
  • ΦΑΦΑΛΙΟΣ Ηλίας     74η θέση αγοριών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png