Τελετή απονομής για τον αγώνα Διονυσίου Μελαναίγιδος 2018 στον ΝΟΑ.


Η καθιερωμένη τελετή για την απονομή των βραβείων του ιστιοπλοϊκού αγώνα "Διονύσου Μελαναίγιδος 2018", πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας. Η τελετή των απονομών δημιούργησε μία γιορτινή ατμόσφαιρα στην άκρη του λιμενοβραχίονα του "ΚΕ", με τα μέλη των πληρωμάτων να παραλαμβάνουν τα βραβεία τους και λίγο αργότερα να απολαμβάνουν τους μεζέδες του μπουφέ. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο οποίος έκανε και βραβεύσεις. Βραβεύσεις έκανε, επίσης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΝΟΑ κύριος Νίκος Πτερούδης, ο ταμίας του ομίλου κύριος Νίκος Κρητικός και ο έφορος κύριος Νεκτάριος Γιώτης. 

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Γιώργου Κρέμου. Ένας αγώνας που έχει ταυτιστεί για την Αίγινα με το ξεκίνημα του καλοκαιριού, μια εικόνα γνώριμη, που μένει αναλλοίωτη στο πέρασμα των χρόνων. Ο αγώνας διεξάγεται από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. Φέτος πραγματοποιήθηκε από το Σάββατο 26 έως και την Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 για σκάφη με πιστοποιητικά ισοζυγισμού ORCi, IRC και ORC Club. Στο Aegina Portal μίλησε εκ μέρους του διοργανωτή ομίλου το μέλος του Δ.Σ. κυρία Λίζα Σταθάτου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png