Συμμετοχή του Δημήτρη Μπήτρου, σε διεθνείς διασυλλογικούς αγώνες στην Palma de Mallorca.


Επιμέλεια Σταύρος Ρωπαΐτης.
Κατά τις ημέρες 5-10 Δεκεμβρίου 2018 ο αθλητής μας Δημήτρης Μπήτρος με τον προπονητή του κ. Γιάννη Ζαπονίδη ταξίδεψαν στην Palma de Mallorca της Ισπανίας, προσκεκλημένοι από τον ναυτικό όμιλο Real Club Nautico de Palma (έναν από τους κορυφαίους ομίλους στην Ευρώπη)  για να συμμετάσχουν στον αγώνα Trofeo Ciutat de Palma, ένα θεσμό που φέτος συμπλήρωσε 68 χρόνια ζωής με ρεκόρ συμμετοχών (400 σκάφη από 18 χώρες).
Ο αθλητής μας Δημήτρης Μπήτρος προσκλήθηκε στον αγώνα αυτό ως μέλος της παγκόσμιας ελίτ των ιστιοπλόων με σκάφη τύπου Optimist, μετά την 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Optimist 2018 στην Κύπρο που διεξήχθη από 27 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου 2018.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina PortalΣτο αγωνιστικό σκέλος, ο Δημήτρης είχε πολύ καλή παρουσία με αρκετές κούρσες στις πρώτες θέσεις, κεντρίζοντας για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον της παγκόσμιας ιστιοπλοϊκής κοινότητας και επιβεβαιώνοντας έτσι, το επίπεδό του, το έργο του προπονητή του και του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.  Επιπλέον, αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες από έναν αγώνα σε εντελώς άγνωστο στίβο για τον ίδιο, κόντρα σε κορυφαίους αθλητές.