Ιστορικές στιγμές για την ομάδα Laser του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας στο Πανελλήνιο της Καβάλας.


Ιστορικές στιγμές ζουν οι αθλητές της ομάδας Laser του Ναυτικού Ομίλου της Αίγινας, καθώς  έγραψαν μια ακόμη χρυσή σελίδα με τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4.7 που έγινε στην Καβάλα. Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 25 Αυγούστου και ολοκληρώθηκαν σήμερα Σάββατο. Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου της Αίγινας, είχε δείξει ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού με την εμφάνιση της στη Βραζιλία, ότι μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο όπως και τελικά έκανε! Το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προσέλευση των αθλητών στην Καβάλα, με αποστολές ομίλων από όλη την Ελλάδα, που ανέβασε τις συμμετοχές των αθλητών στους 143 (94 αγόρια και 49 κορίτσια).

Κατά τη διάρκεια της πρώτης αγωνιστικής ημέρας έγιναν και οι τρεις κούρσες που είχαν προγραμματιστεί στην περιοχή Καλαμίτσα στον Κόλπο της Καβάλας. Η μπουκαδούρα που έπνεε στην περιοχή λίγο μετά τις 4 το απόγευμα με ταχύτητα 10-12 κόμβων δημιούργησε τις προϋποθέσεις ώστε να γίνουν δύο πολύ καλές ιστιοδρομίες. Ακόμη καλύτερες ήταν οι συνθήκες στο στίβο την επόμενη ημέρα, αφού η μπουκαδούρα ξεκίνησε στις 3 το απόγευμα δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να γίνουν και οι τρεις προγραμματισμένες κούρσες. Περίπου ίδιες οι συνθήκες και στις κούρσες των επόμενων ημερών, ενώ στις σημερινές ιστιοδρομίες η ομάδα του ΝΟΑ έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Τα αποτελέσματα φέρνουν στην πρώτη θέση τον Γρηγόρη Γκαρή με 29 βαθμούς και στη δεύτερη θέση τον Παναγιώτη Στάθη με 71 βαθμούς! Την 7η θέση κατέλαβε ο Χρήστος Λεούσης με 102 βαθμούς και τη 15η ο Ερρίκος Στάθης με 181 βαθμούς. Στα κορίτσια η Αλεξάνδρα Λαλιώτη κατέκτησε την 7η θέση με 68 βαθμούς.

Η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου της Αίγινας επιστρέφει αύριο το πρωί στο νησί, έχοντας στις αποσκευές της ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που δικαιώνει τη συστηματική δουλειά του προπονητή Κωνσταντίνου Χανιώτη και των αθλητών του. Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι προκρίνονται στην προεθνική ομάδα τα 20 πρώτα αγόρια και τα 10 πρώτα κορίτσια. Συγχαρητήρια σε όλους!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png