Σε αισιόδοξο κλίμα η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.


Μέσα σε αισιόδοξο κλίμα, το οποίο τροφοδοτείται από τις μεγάλες επιτυχίες που γνώρισε η αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας την χρονιά που πέρασε και από τις δυνατότητες, που αποδεδειγμένα έχει πλέον, να επαναλάβει και να επαυξήσει αυτές τις επιτυχίες, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις εγκαταστάσεις το ομίλου στο ΚΕ. Λίγο πριν ξεκινήσει η τελετή του αγιασμού και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κύριος Νίκος Πτερούδης θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά όλους όσους βοήθησαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην επίτευξη των στόχο του ΝΟΑ. Το πρώτο μέρος της σύντομης τελετής περιελάμβανε την απονομή τιμητικών πλακετών στους δύο εν ζωή πρώην προέδρους του ΝΟΑ.

Πρώτος βραβεύθηκε ο κύριος Δημήτρης Πρωτονοτάριος, η δεύτερη πλακέτα ήταν για τον κύριο Σπύρο Σπυρομήλιο, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Ακολούθησε απονομή πλακέτας στο Aegina Portal για την "έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση στα γεγονότα του νησιού της Αίγινας", όπως αναγράφεται σε αυτήν. Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Πτερούδη, το Δ.Σ. και τα μέλη του ΝΟΑ.

Η επόμενη πλακέτα που είχε προγραμματιστεί να απονεμηθεί στον κύριο Γιάννη Λεφάκη για την συνολική βοήθεια που έχει προσφέρει την τελευταία δεκαετία στις μετακινήσεις των αποστολών του ΝΟΑ. Ο κύριος Πτερούδης υπολόγισε αυτή την προσφορά σε 60.000 - 70.000 ευρώ. Ο κύριος Λεφάκης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την βράβευση των δύο κεντρικών προσώπων στα αγωνιστικά πράγματα του ΝΟΑ, του πολυνίκη και 7ου φέτος στον κόσμο Δημήτρη Μπήτρου και του καταξιωμένου προπονητή του Γιάννη Ζαπονίδη.

Ο κύριος Πτερούδης ευχαρίστησε επίσης τον δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη για την δυνατότητα που παρέχει στον όμιλο να πραγματοποιεί την καλοκαιρινή ακαδημία στη παραλία του Αγίου Βασιλείου, τον Λιμενάρχη Αίγινας κύριο Αντώνη Θεοδώρου, όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριο Γιώργο Σκαλτσιώτη. Ευχαρίστησε επίσης του κυρίους Γιώργο Ζαΐμη ιστιοπλόο και Ολυμπιονίκη, τον εφοπλιστή κ. Κώστα Μαρτίνο, την εταιρεία Aegean Sailing School, εταιρία που πέρυσι δώρισε το σκάφος τύπου optimist στον ΝΟΑ και μόλις πρόσφατα ενημέρωσε ότι θα χαρίσει ένα σκάφος ακόμη στον όμιλο. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχές για την νέα χρονιά, ανάμεσα στο πολυάριθμο σήμερα κοινό της εκδήλωσης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png