Με τους πρωταθλητές στις εγκαταστάσεις του ΝΟΑ.


Στιγμές χαλάρωσης και ευφορίας ζουν από τη στιγμή της άφιξης τους στο νησί τα μέλη της αποστολής του Ναυτικού Ομίλου της Αίγινας, που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Laser 2.7 το οποίο έγινε στην Καβάλα. Ο Γρηγόρης Γκαρής, ο Παναγιώτης και Ερρίκος Στάθης, ο Χρήστος Λεούσης και η Αλεξάνδρα Λαλιώτη ήταν εκεί, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή ενός δείπνου ανάμεσα σε φίλους, μακριά από το στρες των αγώνων, με πρόσωπα που έλαμπαν την εύλογη συναισθηματική πληρότητα που φέρνει η επίτευξη του στόχου. Η αποστολή έφερε στις αποσκευές της τέσσερα κύπελλα και την αναγνώριση από όλο τον κόσμο της ιστιοπλοΐας. "Όλοι μιλάνε για εμάς" είχε δηλώσει μεταξύ άλλων, λίγο μετά το τέλος των αγώνων στο Aegina Portal ο προπονητής Κωνσταντίνος Χανιώτης, μεταφέροντας ένα κλίμα που δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας.

Χθες βράδυ οι αθλητές της αποστολής, μετέφεραν τις εμπειρίες τους από τους αγώνες, φωτογραφήθηκαν με τα τρόπαια τους, ενώ είναι πολύ πιθανών να ακολουθήσει και μια τιμητική εκδήλωση. Η πρόεδρος του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας κυρία Βίκυ Κοτσάκη, ήταν φανερά ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα των αθλητών του Ομίλου.

Αναλυτικά του πίνακες με τα αποτελέσματα των αγοριών μπορείτε να δείτε εδώ . Τους πίνακες με τα αποτελέσματα των κοριτσιών μπορείτε να δείτε εδώ .


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png