Ο Δημήτρης Μπήτρος στην Εθνική Ομάδα Όπτιμιστ 2019.


Επιμέλεια Σταύρος Ρωπαΐτης.
Στις 23 Απριλίου 2019 έπεσε η αυλαία των ιστιοπλοϊκών αγώνων για την πρόκριση που αφορά στη συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας στις κατηγορίες Optimist και Laser 4.7. Τα αποτελέσματα βρήκαν τον Δημήτρη Μπήτρο του Ν.Ο. Αίγινας να παίρνει το διαβατήριο για να συμμετάσχει στην Εθνική ομάδα Optimist 2019. Οι αγώνες έγιναν στις 19 - 23/4-2019 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και του Ναυτικού Ομίλου Ραφήνας και ΝΑΟΜΑ (Μάτι).

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina PortalΣυμμετείχαν συνολικά οι καλύτεροι 120 αθλητές/τριες στη κατηγορία optimist, που είχαν προκριθεί απ όλη την Ελλάδα και οι οποίοι είχαν πάρει το εισιτήριο από τα περιφερειακά πρωταθλήματα.

Σας ανακοινώνουμε με μεγάλη περηφάνια ότι πέρασε επάξια ο αθλητής μας Δημήτρης Μπήτρος και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Optimist 2019 στο Crozon - Morgat της Γαλλίας . Ο αδελφός του Δημήτρη, ο Γιώργος, έλαβε και αυτός μέρος στους αγώνες και πέρασε στο χρυσό στόλο και κατέκτησε τη 12η θέση! Οι ιστιοπλόοι του Ν.Ο.Αίγινας απέδειξαν με το καλύτερο τρόπο το πολύ καλό επίπεδο που βρίσκονται υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Ιωάννη Ζαπονίδη.
Με πληροφορίες από Δελτίο Τύπου του ΝΟΑ.