Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας στο Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11χρονών 2019.


Επιμέλεια: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Η Ε.Ι.Ο., η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Χανίων διοργάνωσαν από 21 έως 24 Ιουνίου, με τη συνεργασία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων το Πανελλήνιο Κύπελλο 11χρονών Ιστιοπλοΐας σκαφών optimist 2019. Πάνω από 230 ιστιοπλόοι εκπροσώπησαν κάθε γωνία της Ελλάδας. Ο Ν.Ο.Αιγινας συμμετείχε με 8 αθλητές και αθλήτριες, που μαζί με τους προπονητές τους Γιάννη Ζαπονιδη και Στέλλα Κάππου ταξίδεψαν στην Κρήτη για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους με τους καλύτερους ιστιοπλόους της ηλικίας τους και να ζήσουν την εμπειρία μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.


Οι διοργανωτές κατέβαλαν προσπάθεια για το καλύτερο, αλλά η αλλαγές του ανέμου και η ζεστή δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθούν όλες οι προγραμματισμένες ιστιοδρομίες ειδικά στην πρώτη φάση. Έτσι, ο ΝΟΑ δεν κατάφερε να μπει στα κύπελλα, κάτι το οποίο θα μπορούσε να γίνει με τον αθλητή μας Νικόλα Προκοπίου, που τελικά κατέλαβε την 8η θέση στα αγόρια.

Να σημειωθεί ότι σχεδόν για όλους τους αθλητές και αθλήτριες μας ήταν η πρώτη τους συμμέτοχη σε αγώνα πανελληνίου επίπεδου. Το μέλλον τους ανήκει!

Συγχαρητήρια στους αθλητές και αθλήτριες , τους προπονητές αλλά και στους γονείς που συνόδεψαν την αποστολή.
Τα αποτελέσματα είναι ως εξής

Αγόρια
8ος Νικόλαος Προκοπίου
74ος Δημήτρης Χαλδαίος
154ος Λάμπρος Χατζίνας

Κορίτσια
24η Λυδία Λορέντζου
33η Καλλιόπη Γκαρή
51η Δήμητρα Γκαρή
57η Άννα Πέππα
71η Περσεφόνη Καρβούνη

Με πληροφορίες από Δελτίο Τύπου του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.