Δεύτερος ο Δημήτρης Μπήτρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Optimist!


Επιμέλεια Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας Δημήτρης Μπήτρος αναδείχθηκε δευτεραθλητής Ευρώπης και κατέκτησε το Αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Optimist, που διεξήχθη στο Crozon Morgat  της Γαλλίας, ανεβάζοντας την Ελληνική σημαία στο βάθρο!

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΕλέγχοντας τον αγώνα από την πρώτη στιγμή, δεν έδωσε περιθώριο σε κανέναν από τους 176 συναγωνιζόμενούς από 52 διαφορετικές χώρες που συμμετείχαν στους αγώνες, να αμφισβητήσει την υπεροχή του. Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας, αισθάνεται υπερήφανος για τον αθλητή του και δηλώνει ότι αναγνωρίζει την πολύτιμη βοήθεια των ανθρώπων που συνέβαλλαν σε αυτή την επιτυχία: Τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Νικήτα Κεχαγιόγλου και  Χρήστο Χιονά, που ήταν δίπλα του στη διάρκεια των αγώνων, τον προπονητή του Ναυτικό Ομίλου Αίγινας Γιάννη Ζαπονίδη, τον οποίο τον οποίο ο ΝΟΑ ευχαριστεί "από βάθη καρδιάς" και βεβαία τους γονείς του Δημήτρη, Σωτήρη και Λουκία, που τον στηρίζουν εμπράκτως σε κάθε του βήμα.

Η επιτυχία του Δημήτρη αποτυπώνεται και στο μήνυμα που ανάρτησε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία:

"Αργυρό Μετάλλιο για τον Δημήτρη Μπήτρο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Optimist.
Πολλά συγχαρητήρια στον Δημήτρη, στο Ν.Ο. Αίγινας και σ' έναν από τους καλύτερους optimist sailors στην γενιά του και εξαιρετικό προπονητή Γιάννη Ζαπονίδη.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.
Πολλά συγχαρητήρια και στο προπονητικό team που συνόδευε την Ελληνική ομάδα.»
Δημήτρη, για άλλη μια φορά, μας έκανες περήφανους!"

Με πληροφορίες από Δελτίο Τύπου του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.