Εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα και βραβεύσεις στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.


Μετά την τελετή του αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση του αγιασμού για την νέα χρονιά και της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας κύριος Νίκος Πτερούδης ευχήθηκε στους ιστιοπλόους, στις οικογένειές τους και στα μέλη του ΝΟΑ για το νέο έτος. Αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβλήθηκε και στους αθλητές, που με τις επιδόσεις τους έφεραν στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας σημαντικές διακρίσεις τη χρονιά που πέρασε.

Ευχάριστη έκπληξη στην εκδήλωση η παρουσία της φιλαρμονικής του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας ΜΟΥΣΑ, που παιάνισε τα κάλαντα και γιορτινούς ύμνους. Ο πατέρας Νικόλαος Γαρυφάλλου αφού ολοκλήρωσε την τελετή του αγιασμού και ευλόγησε τους αθλητές, τους προσκεκλημένους και τα σκάφη του ομίλου, ξεκίνησε το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
 
Ακολούθησε η βράβευση των αθλητών για το "Κύπελλο Χριστουγέννων Κυριάκου Γκαρή " και βέβαια η βράβευση από τον παλιό ολυμπιονίκη ιστιοπλόο Γιώργο Ζαΐμη στον Δημήτρη Μπήτρο, για τις επιτυχίες του: Ασημένιο Μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Χρυσό Μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες, Χρυσό Μετάλλιο στον αγώνα Eurolymp Athens.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης, ο λιμενάρχης κ. Αργύρης Φραγκούλης, εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας, εκπρόσωποι φορέων, γονείς των αθλητών και μέλη του συλλόγου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png