Πρώτη θέση για τον Δημήτρη Μπήτρο και τον Σίμο Μιχαλόπουλο του Ι. Ο. Πειραιώς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 420.


Μεγάλες διακρίσεις έφερε για τον Αιγινήτη πρωταθλητή Δημήτρη Μπήτρο και τον συναθλητή του Σίμο Μιχαλόπουλο του Ι. Ο. Πειραιώς, η επανεκκίνηση της ιστιοπλοΐας που έγινε με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 420, η διεξαγωγή του οποίου ξεκίνησε την Πέμπτη 13 Μαΐου από τον ιστορικό Ναυτικό Όμιλο του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος είχει τη διοργάνωσή του. Σημειώνεται ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 420, αποτελεί αγώνα πρόκρισης για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal με δηλώσεις του Δημήτρη Μπήτρου.Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Μπήτρος μαζί με τον συναθλητή του Σίμο Μιχαλόπουλο του Ι. Ο. Πειραιώς (εφήβων) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 420 που διεξήχθη 13-16 Μαΐου στο Παλαιό Φάληρο ήρθαν 1οι στην κατηγορία εφήβων / 2οι στην κατηγορία Νέων Ανδρών και 2οι στην κατηγορία Ανδρών.

Οι θέσεις που κατέλαβαν οι δύο ιστιοπλόοι τους δίνουν το εισιτήριο, για να ταξιδέψουν με την Εθνική Ομάδα το καλοκαίρι στην Ιταλία όπου θα διεξαχθούν το παγκόσμιο και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 420