Αθλητικά, αγωνιστικά και διοικητικά νέα από τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.


Δελτίο Τύπου σχετικά με τα αθλητικά, αγωνιστικά και διοικητικά νέα της τελευταίας περιόδου, εξέδωσε σήμερα ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας, στο οποίο αναφέρει πρόσφατες εξελίξεις:

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Πολλές και σημαντικές είναι οι αλλαγές στον Όμιλό μας την τελευταία περίοδο. Μετά από μια δύσκολη περίοδο που όλοι ζήσαμε, οι συνθήκες εξομαλύνονται σιγά σιγά, έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να αναδιοργανωθούμε σε όλα τα επίπεδα.

Στον αθλητικό και προπονητικό τομέα:

Στον αθλητικό τομέα, υπήρξε αλλαγή Α΄ προπονητή καθώς έληξε το συμβόλαιο του κ. Βασίλη Ηλιόπουλου. Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία τον κ. Ηλιόπουλο, ο οποίος κατάφερε, στη δύσκολη περίοδο που διανύσαμε, με όπλα του τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη αγάπη του για την ιστιοπλοΐα, να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των αθλητών μας, σε ένα άθλημα που είναι εξαιρετικά απαιτητικό.

Τη θέση του πήρε ο κ. Ιωάννης Τσουκάτος, ο οποίος ανέλαβε τους αθλητές μας σε μια ιδιάζουσα αγωνιστική περίοδο, αφού λόγω των αναβολών των αγώνων λόγω  της πανδημίας συμβαίνει να έχουμε την ίδια περίοδο αγωνιστικές υποχρεώσεις της προηγούμενης αθλητικής χρονιάς αλλά και της νέας. Από την πρώτη μας επαφή δείχνει μεγάλο ζήλο για την πρόοδο των αθλητών μας και σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους προπονητές μας (κ. Ηλία Οικονόμου και κ. Στέλλα Κάππου) θεωρούμε ότι θα έχουμε πολύ θετική και παραγωγική συνεργασία.

Επίσης, λόγω μετακίνησης αρκετών αθλητών μας σε μεγαλύτερη κατηγορία από τα Optimisy, επαναδραστηριοποιήθηκε η ομάδα Laser του Ομίλου μας και ευελπιστούμε σε μεγάλες επιτυχίες, όπως μας έχει χαρίσει στο παρελθόν.

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις:

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, το Σαββατοκύριακο 23-24/10 η αγωνιστική ομάδα των Optimist συμμετείχε στο διασυλλογικό αγώνα «ΧΧΧΙΙΙ Δελφίνεια 2021» που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης, έναν αγώνα αναγνωριστικό ως τον πρώτο της νέας χρονιάς με νέα σύνθεση της αγωνιστικής ομάδας και νέο προπονητή.  Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά, με τον αθλητή μας Γεώργιο Χατζίνα να συνεχίζει τη μακροχρόνια παράδοση του Ομίλου μας στις επιτυχίες, αφού κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο (μετά από πολύμηνη αγωνιστική απουσία, δείγμα της ποιότητάς του σαν αθλητή) και την υπόλοιπη ομάδα να δείχνει πού καλά στοιχεία και  ότι το μέλλον της είναι ευοίωνο και οι επιτυχίες θα έχουν διάρκεια.

Οι εκλογές και η συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου:

Τέλος, στο διοικητικό κομμάτι, το Σάββατο 02 Οκτωβρίου διενεργήθηκαν Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., μετά από αλλεπάλληλες αναβολές λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων και της απαγόρευσης συναθροίσεων. Μετά τις εκλογές και τη συγκρότηση σε σώμα, το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Πτερούδης Νικόλαος
Αντιπρόεδρος: Λορέντζος Αθανάσιος
Γενικός Γραμματέας: Στάθη Μαργαρίτα
Ειδικός Γραμματέας: Ρέγκου Μαρία-Αμαλία
Ταμίας: Κρητικός Νικόλαος
Έφορος Ιστιοπλοΐας: Γιώτης Νεκτάριος
Έφοροι υλικού: Κλήμης Παναγιώτης – Πέππας Παναγιώτης
Έφορος εγκαταστάσεων: Μαλτέζος Νεκτάριος
Έφοροι Δημοσίων Σχέσεων: Ρέγκου Αμαλία-Μαρία – Κλήμης Παναγιώτης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png